Gratis frakt over 1999 nok*       Tollfritt       200% klimakompensert
Laster inn

Dekorasjon & Posters

Kjøp bærekraftige og klimasmarte plakater og postere på Reforma

At du skal kunne kjøpe bærekraftige og klimasmarte malerier, plakater og postere på en enkel og inspirerende måte er viktig for oss! Å kjøpe moderne plakater eller vintage plakater uten å gå på kompromiss med holdbarheten, bør være like enkelt som det er morsomt! Derfor er vi i Reforma stolte over at alle lagervarer ofte sendes samme dag du bestiller, og at du dermed kan forvente raske og enkle leveranser av dine holdbare plakater og klimasmarte postere! I tillegg tilbyr Reforma også sikre betalinger, smidige returprosesser og hjelpsom kundeservice. Velkommen til oss på Reforma når du vil kjøpe bærekraftige malerier, plakater og postere online!

Leter du etter klimasmarte postere, bilder og plakater til soverommet eller barnerommet?

Leter du etter et nytt maleri eller en plakat til stuen? Da har du kommet til rett sted! Vi i Reforma har flere forskjellige typer plakater, som f.eks moderne plakater, vintage plakater, små malerier, plakater med patina og billige plakater. Vi har plakater i mange forskjellige stiler, priser og materialer slik at du kan finne den plakaten som passer best til ditt hjem og din interiørdesignstil! Vi tilbyr malerier fra flere kjente merker som House Doctor, Bloomingville, Nordal, Hubsch, Madam Stoltz, Trademark Living, Zuiver og fra vårt eget merke Reforma. Våre plakater og malerier passer til hjem som har en (eller en blanding) av følgende interiørstiler: moderne design, shabby chic interiør, vintage møbler, dansk design og landlige møbler.
Les mer

Produkter

Akkurat nå finnes det ingen produkter under denne rubrikken.
Holdbare plakater og malerier - Et bredt utvalg med forskjellige modeller og prisklasser

En plakat kan endre et helt rom og er kanskje den enkleste måten å endre rom på! Kjøper du også en bærekraftig og klimasmart plakat eller plakat, kan du også nyte den med god samvittighet!
Logg inn
Recycled materials

Recycled Materials

22% av de möbler vi sålt under 2023 har varit tillverkade av återvunna material. Vi siktar på att fördubbla denna siffra under 2024.

Sustainable transport

Sustainable Transport

Ingenting som går att köpa hos oss har transporterats med flyg. Vi fraktar uteslutande med iso14001-certifierade båtar och erbjuder mer hållbara fraktalternativ i kassan.

Buy For Good

Buy for good

För varje order tar Reforma en del av vinsten för att investera i grön el-produktion. Vi har hittills byggt vindkraftverk i Kina och solcellsplarker i Indien.

Locally produced

Locally produced

Under 2023 har Reforma utökat sitt sortiment av möbler och inredning som produceras i Europa. Kortare transport leder till minskade utsläpp.

Sustainable packaging

Sustainable Packaging

Våra ordrar packas i FSC-märkta kartonger och skyddas till största del av återvunnen plast. Vi uppmanar alla våra kunder att återvinna allt emballage som våra artiklar skickats i.

Good working conditions

Good Working Conditions

Vi producerar våra möbler i fabriker som erbjuder schyssta arbetsvillkor och marknadsmässiga löner. Detta säkerställs genom kontroller utförda av oberoende kontrollkontor.

Certified factories

Certified Factories

De flesta av våra möbler är tillverkade i fabriker som arbetar aktivt med avfallshantering, smart resursanvändning och har nolltolerans för kemikalier eller andra farliga material.

Animal welfare

Animal Welfare

För de mattor och möbler som är tillverkade av ull och läder ser vi till att det i produktion och materialval tas hänsyn till djur och natur.

Biodegradeable

Biodegradeable

Många av våra möbler och inredningsdetaljer är 100% nedbrytbara. I praktiken betyder det att möbeln kan brytas ner av naturen lika enkelt som matrester.

Vår laveste pris 1-30 dager før prisavslag:

MERK. Prisen er den laveste prisen som er brukt for produktet 1-30 dager før gjeldende prisavslag ble utført. Unntaket er dersom det er foretatt gradvise reduksjoner, så vis laveste pris 1-30 dager før første prisreduksjon.