Gratis frakt over 1999 nok*       Tollfritt       200% klimakompensert
Laster inn

REFORMAS INNREDNINGSBLOGG

Små rom: Møbler for smarte løsninger

Små rom: Møbler for smarte løsninger

Å innrede små rom kan være en utfordring, men det finnes mange smarte møbelløsninger som kan gjøre hjemmet ditt både funksjonelt og stilfullt. Ved å velge riktige møbler kan du maksimere hver kvadratmeter og skape en komfortabel og godt organisert atmosfære.
Møbler til spisestuen for store middager

Møbler til spisestuen for store middager

Å innrede en spisestue for store middager er en utfordring som kombinerer funksjonalitet med stil. Når du planlegger å være vert for store middager, enten det er for familiesammenkomster, venner eller formelle arrangementer, er det viktig å skape et innbydende og praktisk spisemiljø. I denne artikkelen vil vi utforske hvordan du kan velge og arrangere spisestuemøbler for å maksimere komfort og estetikk, samt gi tips om hvordan du kan skape en uforglemmelig matopplevelse for dine gjester.
Barstoler for å skape en avslappet og komfortabel atmosfære i hjemmet

Barstoler for å skape en avslappet og komfortabel atmosfære i hjemmet

Barstoler har blitt et populært innslag i mange hjem og er ikke lenger begrenset til barer og restauranter. De tilbyr en stilfull og praktisk løsning for sitteplasser i kjøkken, spisestuer og underholdningsområder. Riktig valg av barstoler kan forvandle et vanlig rom til et innbydende og avslappet miljø der familie og venner gjerne samles. I denne artikkelen skal vi utforske hvordan man velger riktige barstoler for å skape en komfortabel og avslappet atmosfære i hjemmet, samt hvordan de kan brukes for å forbedre både funksjon og estetikk.
Hyller for Ekstra Oppbevaring og Visning av Pyntegjenstander

Hyller for Ekstra Oppbevaring og Visning av Pyntegjenstander

Hyller er en grunnleggende del av innredningen i hjemmet. De tilbyr både praktisk oppbevaring og en plass å vise fram pyntegjenstander som speiler ens personlighet og stil. I dagens moderne hjem, hvor plass ofte er en luksus, kan hyller være redningen som gir orden og skaper en følelse av romslighet. Denne artikkelen utforsker ulike typer hyller, deres bruksområder og hvordan man kan maksimere både oppbevaringsplass og estetisk verdi gjennom smart hylleplanlegging.
Barnemøbler for et lekent barneromsmiljø

Barnemøbler for et lekent barneromsmiljø

Å skape et lekent og funksjonelt miljø på et barnerom krever nøye vurdering av både design og funksjon. Barnemøbler spiller en avgjørende rolle i å skape et miljø der barn kan leke, lære og vokse. I denne artikkelen vil vi utforske ulike aspekter av barnemøbler og hvordan de kan brukes for å skape en inspirerende og trygg miljø for barn.
Spisestoler for å skape en innbydende atmosfære

Spisestoler for å skape en innbydende atmosfære

Å skape en innbydende atmosfære i hjemmet handler om mer enn bare fargevalg og dekorasjoner. Spisestoler spiller en avgjørende rolle i dette, siden de både bidrar til rommets estetikk og komfort. Enten du har en formell spisestue eller en avslappet spiseplass på kjøkkenet, kan riktig valg av spisestoler forvandle et vanlig rom til et varmt og innbydende sted der familie og venner vil samles. I denne artikkelen vil vi utforske hvordan man kan velge og arrangere spisestoler for å skape en innbydende atmosfære.
Interiørtips for å skape en enhetlig stil i hjemmet

Interiørtips for å skape en enhetlig stil i hjemmet

Å skape en enhetlig stil i hjemmet kan være en utfordring, men det er også en morsom og givende prosess. En enhetlig stil gir ikke bare hjemmet ditt et sammenhengende og estetisk tiltalende utseende, men det kan også skape en følelse av harmoni og balanse som gjør hjemmet ditt mer innbydende og komfortabelt. Her er noen interiørtips som hjelper deg å skape en enhetlig stil i hjemmet ditt.
Sofabord som er både praktiske og stilrene

Sofabord som er både praktiske og stilrene

Er du på jakt etter det perfekte sofabordet som kombinerer funksjonalitet og stilig design? I denne artikkelen går vi gjennom de beste sofabordene som ikke bare er praktiske, men som også tilfører stil til stuen din. Les videre for å finne sofabord som passer dine behov og som løfter hjemmet ditt.
Skrivebord for hjemmekontoret: En komplett guide

Skrivebord for hjemmekontoret: En komplett guide

Med flere og flere mennesker som jobber hjemmefra, har et funksjonelt og ergonomisk skrivebord blitt en nødvendighet på hjemmekontoret. Å velge riktig skrivebord kan påvirke både produktivitet og helse, og det er mange faktorer å vurdere. I denne artikkelen går vi gjennom hva du bør tenke på når du kjøper et skrivebord for hjemmekontoret, og gir tips om forskjellige typer skrivebord som passer ulike behov.

Mørklegging og Personvern: Velg Riktig Gardiner for Hjemmet ditt

I en verden hvor lysinnslipp og personvern blir stadig viktigere for vårt hjemmemiljø, spiller valget av gardiner en avgjørende rolle. Gardiner som kan blokkere lys og samtidig beskytte ditt privatliv er ikke bare funksjonelle, men kan også forbedre og komplettere din innredningsstil. I denne artikkelen utforsker vi ulike typer gardiner designet for effektivt å blokkere lys og skape en privat sfære i ditt hjem, samt gir tips om hvordan du velger og styler dem for å matche din personlige innredningsstil.
ARTIKKEL 1-10 19.1 2  Neste »  | Vis alle 
Logg inn
Recycled materials

Recycled Materials

22% av de möbler vi sålt under 2023 har varit tillverkade av återvunna material. Vi siktar på att fördubbla denna siffra under 2024.

Sustainable transport

Sustainable Transport

Ingenting som går att köpa hos oss har transporterats med flyg. Vi fraktar uteslutande med iso14001-certifierade båtar och erbjuder mer hållbara fraktalternativ i kassan.

Buy For Good

Buy for good

För varje order tar Reforma en del av vinsten för att investera i grön el-produktion. Vi har hittills byggt vindkraftverk i Kina och solcellsplarker i Indien.

Locally produced

Locally produced

Under 2023 har Reforma utökat sitt sortiment av möbler och inredning som produceras i Europa. Kortare transport leder till minskade utsläpp.

Sustainable packaging

Sustainable Packaging

Våra ordrar packas i FSC-märkta kartonger och skyddas till största del av återvunnen plast. Vi uppmanar alla våra kunder att återvinna allt emballage som våra artiklar skickats i.

Good working conditions

Good Working Conditions

Vi producerar våra möbler i fabriker som erbjuder schyssta arbetsvillkor och marknadsmässiga löner. Detta säkerställs genom kontroller utförda av oberoende kontrollkontor.

Certified factories

Certified Factories

De flesta av våra möbler är tillverkade i fabriker som arbetar aktivt med avfallshantering, smart resursanvändning och har nolltolerans för kemikalier eller andra farliga material.

Animal welfare

Animal Welfare

För de mattor och möbler som är tillverkade av ull och läder ser vi till att det i produktion och materialval tas hänsyn till djur och natur.

Biodegradeable

Biodegradeable

Många av våra möbler och inredningsdetaljer är 100% nedbrytbara. I praktiken betyder det att möbeln kan brytas ner av naturen lika enkelt som matrester.

Vår laveste pris 1-30 dager før prisavslag:

MERK. Prisen er den laveste prisen som er brukt for produktet 1-30 dager før gjeldende prisavslag ble utført. Unntaket er dersom det er foretatt gradvise reduksjoner, så vis laveste pris 1-30 dager før første prisreduksjon.