Gratis frakt over 1999 nok*       Tollfritt       200% klimakompensert
Laster inn

Oppbevaring Vintage

I sortimentet fra A Lot Decoration kan du handle alt fra interiørvarer som lysestaker og stearinlys til mindre møbler, for eksempel stilige vegghyller og speil. Deres interiørdesign filosofi flørter med vintage og industri, mens alt har et veldig eksklusivt og unikt utseende. Lekker design kombineres med velvalgte materialvalg som resulterer til ultimate interiørdetaljer for ditt hjem. Mye av tilbudet fra A Lot Decoration er inspirert av dyreriket, og du kan derfor dekorere hjemmet ditt med for eksempel en bokstøtte i form av gyldne aper eller noen av deres søte veggdekorasjoner i form av en enhjørning, svane eller hest. Utvalget passer like godt til de små som de store, og passer derfor godt i både stuen og barnas rom.


Interiørdesign fra A Lot Decoration

Betong, patinert metall og antikk messing. Interiørdetaljene fra A Lot Decoration har et klart fokus på eksklusivitet, og har vintage som nøkkelord. Enten du vil kjøpe de vakkert dekorerte pynte skålene, eller om du vil dekorere hjemmet ditt med noen nye dekorative lamper, garanterer vi at du finner noe i sortimentet til A Lot Decoration. Designen er unik med mye sjarm. De fleste vegg rammene er i industriell, vintage stil og er laget av råjern og glanset betong. Disse ulike materialene passer like godt i det moderne hjemmet som i det mer landlige eller bohemske.

Les mer

Produkter

Lampe fra A Lot Decoration

Lysene fra mye dekorasjon har et eksklusivt utseende, men samtidig er de lekende i deres design. Med messing, gull og metall som nøkkelord, vil du gi hjemmet ditt en trendy lyskilde og lyse opp et hvilket som helst rom når det faller mørkt. Rimelig lys som i tillegg har en iøynefallende stilig design er det enkleste for deg her på Reforma. Rask levering, jevnere avkastning og høflig kundeservice gjør at du føler deg trygg når du kjøper innredning, lys og møbler fra A Lot Decoration online.


Oppbevaring fra A Lot Decoration

I sortimentet til A Lot Decoration finner du først og fremst nyskapende og smart oppbevaring til en veldig god pris! Lurer du på hvordan du skal oppbevare smykker, eller alle de ledningene som ligger litt her og der i hjemmet, hodetelefonene dine 1 eller andre småsaker på en smart og vakker måte? For eksempel så kan du kjøpe en av de nydelige bokboksene som dette fantastiske merket tilbyr. Oppbevaringsboksene ser ut som bøker, disse kan du ha stående i bokhylla eller liggende framme på hjørnebordet eller nattbordet. I disse bokboksene kan du oppbevare dine små ting på en lekker måte og samtidig holde orden og få det fint i ditt hjem. A Lot Decoration tilbyr også kule bokhyller og vegghyller i industriell stil. Disse passer like godt til terrassen for å sette blomsterpotter på, som innendørs for å oppbevare bøker eller innrammede fotografier.

Logg inn
Recycled materials

Recycled Materials

22% av de möbler vi sålt under 2023 har varit tillverkade av återvunna material. Vi siktar på att fördubbla denna siffra under 2024.

Sustainable transport

Sustainable Transport

Ingenting som går att köpa hos oss har transporterats med flyg. Vi fraktar uteslutande med iso14001-certifierade båtar och erbjuder mer hållbara fraktalternativ i kassan.

Buy For Good

Buy for good

För varje order tar Reforma en del av vinsten för att investera i grön el-produktion. Vi har hittills byggt vindkraftverk i Kina och solcellsplarker i Indien.

Locally produced

Locally produced

Under 2023 har Reforma utökat sitt sortiment av möbler och inredning som produceras i Europa. Kortare transport leder till minskade utsläpp.

Sustainable packaging

Sustainable Packaging

Våra ordrar packas i FSC-märkta kartonger och skyddas till största del av återvunnen plast. Vi uppmanar alla våra kunder att återvinna allt emballage som våra artiklar skickats i.

Good working conditions

Good Working Conditions

Vi producerar våra möbler i fabriker som erbjuder schyssta arbetsvillkor och marknadsmässiga löner. Detta säkerställs genom kontroller utförda av oberoende kontrollkontor.

Certified factories

Certified Factories

De flesta av våra möbler är tillverkade i fabriker som arbetar aktivt med avfallshantering, smart resursanvändning och har nolltolerans för kemikalier eller andra farliga material.

Animal welfare

Animal Welfare

För de mattor och möbler som är tillverkade av ull och läder ser vi till att det i produktion och materialval tas hänsyn till djur och natur.

Biodegradeable

Biodegradeable

Många av våra möbler och inredningsdetaljer är 100% nedbrytbara. I praktiken betyder det att möbeln kan brytas ner av naturen lika enkelt som matrester.

Vår laveste pris 1-30 dager før prisavslag:

MERK. Prisen er den laveste prisen som er brukt for produktet 1-30 dager før gjeldende prisavslag ble utført. Unntaket er dersom det er foretatt gradvise reduksjoner, så vis laveste pris 1-30 dager før første prisreduksjon.