A Lot Decoration

A Lot Decoration

I sortimentet A Lot Decoration kan du handle alt fra interiørvarer som lysestaker og stearinlys til mindre møbler, for eksempel stilige vegghyller og speil. Deres interiørdesignfilosofi flirter med vintage og industri, mens alt har et veldig eksklusivt og unikt utseende. Lekket design kombineres med velvalgte materialvalg som resulterer i de ultimate interiørdetaljer for ditt hjem. Mye av tilbudet fra Lot Decoartion er inspirert av dyreriket, og du kan derfor dekorere hjemmet ditt med for eksempel en bokstøtte i form av gyldne aper eller noen av deres ubehagelige veggdekorasjoner i form av en enhjørning, svan eller hest. Utvalget er estimert så mye av de små som de voksne, og passer derfor godt i både stuen og barnas rom.


Interiordesign fra A Lot Decoration

Betong, patinert metall og antikk messing. Interiørdetaljene fra A Lot Decoration har et klart fokus på eksklusivitet, og har vintage som nøkkelord. Enten du vil kjøpe de vakkert dekorerte dekorasjonsskålene, eller om du vil dekorere hjemmet ditt med noen nye dekorative lamper, garanterer vi at du finner noe i sortimentet til A Lot Decoration. Designet er unikt med mye sjarm og patina. De fleste vegg-rammene er i industriell, vintage stil og er laget av råjern og glanset betong. Disse ulike materialene passer like godt i det moderne hjemmet som i det mer landlige eller bohemske.

Lampe fra A Lot Decoration

Lysene fra mye dekorasjon har et eksklusivt utseende, men samtidig er de lekende i deres design. Med messing, gull og metall som nøkkelord, vil du gi hjemmet ditt en trendy lyskilde og lyse opp et hvilket som helst rom når det faller mørkt. Rimelig lys som i tillegg har en iøynefallende stilig design er det enkleste for deg her på Reforma. Rask levering, jevnere avkastning og høflig kundeservice gjør at du føler deg trygg når du kjøper innredning, lys og møbler fra A Lot Decoration online.


Oppbevaring fra A Lot Decoration

I sortimentet til A Lot Decoration finner du først og fremst nyskapende og smart oppbevaring til en veldig god pris! Lurer du på hvordan du skal oppbevare smykker, eller alle de ledningene som ligger litt her og der i hjemmet, hodetelefonene dine 1 eller andre småsaker på en smart og vakker måte? For eksempel så kan du kjøpe en av de nydelige bokboksene som dette fantastiske merket tilbyr. Oppbevaringsboksene ser ut som bøker, disse kan du ha stående i bokhylla eller liggende framme på hjørnebordet eller nattbordet. I disse bokboksene kan du oppbevare dine små ting på en lekker måte og samtidig holde orden og få det fint i ditt hjem. A Lot Decoration tilbyr også kule bokhyller og vegghyller i industriell stil. Disse passer like godt til terrassen for å sette blomsterpotter på, som innendørs for å oppbevare bøker eller innrammede fotografier.