Solstoler - Utendørsmøbler

Solstoler & Solsenger

Velkommen til reformastockholm.no med ett stort utvalg av solsenger og loungemøbler fra flere kjente merker. Når sommeren viser seg å være på sitt beste, er det lite som frister mer enn å legge seg ned i en komfortabel solseng på terrassen, balkongen eller i hagen.

Solsenger og loungemøbler online på Reforma

Å nyte så mange av alle sommerens soltimer utendørs som mulig er noe de fleste vil. Å ha en komfortabel solseng lett tilgjengelig er den perfekte plassen for avslapning. Dette er noe Reforma garantert vil hjelpe deg med. Her finner du mange forskjellige solsenger og loungemøbler som kan tilfredsstille alle dine behov. I Reformas store utvalg av solstoler og solsenger på nettet, finner du mange designprodukter til gode priser. Vi tilbyr blant annet solsenger og solstoler fra merker som Speedsberg, Affari, Hubsch, Madam Stoltz, Broste Copenhagen, Bloomingville, Ib Laursen, Miljögården, Nordal, House Doctor og HK Living. Som i tillegg til at alle våre stoler og senger for utendørs bruk har design, funksjonalitet og kvalitet. Benytt anledningen til å skaffe deg en fantastisk komfortabel og stilig solseng på Reforma til terrassen eller hagen din for maksimal komfort. På reformastockholm tilbyr vi alltid gratis frakt over 999 nok og raske leveranser der du kan få dine nye møbler levert hjem til deg.

10
Solseng 'Jet Set' - Beige
5499 NOK (6106 NOK)
2-5 arbeidsdager
33
RESPONSIBLE
Lenestol 'Lounge' - Grå
1999 NOK (2999 NOK)
2-5 arbeidsdager
33
RESPONSIBLE
Lenestol 'Lounge' - Svart
1999 NOK (2999 NOK)
2-5 arbeidsdager
RESPONSIBLE
Liggestol 'Tennessee' - Brun
6127 NOK
10-15 dager
33
RESPONSIBLE
Lenestol 'Lounge' - Hvit
1999 NOK (2999 NOK)
2-5 arbeidsdager
9
Woodie' lenestol
5959 NOK (6537 NOK)
2-5 arbeidsdager
3
Lounge stol 'Colone' - Bambus
2299 NOK (2367 NOK)
2-5 arbeidsdager
18
Lounge stol 'Wave' - Nature
6924 NOK (8486 NOK)
10-15 dager
Daybed 'GLOMMA' - Svart
27344 NOK
6-10 hverdager
60
Lenestol med fotstøtte - Svart/Metall
1298 NOK (3244 NOK)
2-5 arbeidsdager
3
Lenestol 'Colone'
2299 NOK (2367 NOK)
2-5 arbeidsdager
Solsenger for alle forskjellige stiler på nettet

Alle drømmer om å ha som en ekstra stue utendørs om sommeren, hvor man kan sitte og nyte gode middager og spille spill på sensommerkvelder. En fluktstol er det perfekte stedet å sitte når du nyter morgen- eller ettermiddagskaffen. På Reforma finner du også fine hagesofaer som matcher solsengene, noe som betyr at du kan lage en liten sofagruppe utenfor. I Reformas store utvalg av rimelige solsenger, solstoler og loungemøbler finner du blant annet solsenger i det slitesterke materialet bambus. Bambus er en tresort som gir en bohemisk følelse og er bærekraftig for miljøet. På Reforma finner du et stort utvalg av rimelige solsenger for utendørs bruk.

Kjøp solseng på Reforma online

Leter du etter en solseng med høy komfort, men som er fin og som ikke koster mye. Da har du kommet til rett sted. Hos oss på Reforma finner du et bredt utvalg av solstoler i forskjellige prisklasser og i forskjellige stiler på nettet. En solseng er perfekt for deg som elsker å dra nytte av alle sommerdagene med soling mens du leser en bok. Solsengen er perfekt å plassere ved bassenget, i hagen eller på terrassen din. Hos oss på Reforma finner du solsenger i materialer som bambus, som er et slitesterkt materiale og som er slitesterkt for all slags vær. På Reformasthlm.se finner du mange varer til terrassen eller terrassen. Vi tilbyr utemøbler i flere forskjellige prisklasser og i høy design som gir terrassen din et fantastisk utseende. Hos oss på Reforma får du alltid gratis frakt når du handler over 999 kr. Hvis du har spørsmål eller bekymringer, kan du alltid kontakte kundeservice som mer enn gjerne svarer. Du kan nå oss via e-post og telefon!
Recycled materials

Recycled Materials

22% av de möbler vi sålt under 2020 har varit tillverkade av återvunna material. Vi vill framåt få denna andel att växa med 10% årligen.

Sustainable transport

Sustainable Transport

Ingenting som går att köpa hos oss har transporterats med flyg. Vi fraktar uteslutande med iso14001-certifierade båtar och erbjuder mer hållbara fraktalternativ i kassan.

Buy For Good

Buy for good

För varje order tar Reforma en del av vinsten för att investera i grön el-produktion. Vi har hittills byggt vindkraftverk i Kina och solcellsplarker i Indien.

Locally produced

Locally produced

Under 2020 har Reforma utökat sitt sortiment av möbler och inredning som produceras i Europa. Kortare transport leder till minskade utsläpp.

Sustainable packaging

Sustainable Packaging

Våra ordrar packas i FSC-märkta kartonger och skyddas till största del av återvunnen plast. Vi uppmanar alla våra kunder att återvinna allt emballage som våra artiklar skickats i.

Good working conditions

Good Working Conditions

Vi producerar våra möbler i fabriker som erbjuder schyssta arbetsvillkor och marknadsmässiga löner. Detta säkerställs genom kontroller utförda av oberoende kontrollkontor.

Certified factories

Certified Factories

De flesta av våra möbler är tillverkade i fabriker som arbetar aktivt med avfallshantering, smart resursanvändning och har nolltolerans för kemikalier eller andra farliga material.

Animal welfare

Animal Welfare

För de mattor och möbler som är tillverkade av ull och läder ser vi till att det i produktion och materialval tas hänsyn till djur och natur.

Biodegradeable

Biodegradeable

Många av våra möbler och inredningsdetaljer är 100% nedbrytbara. I praktiken betyder det att möbeln kan brytas ner av naturen lika enkelt som matrester.