Gratis frakt over 1999 nok*       Tollfritt       200% klimakompensert
Laster inn
Kampanje

Taklampe 'Opal' Ø30 - Grå

3649 NOK / 1449 NOK
 
Tilgjengelighet:  Ikke lenger tilgjengelig
Produktbeskrivelse
Skap en personlig og koselig atmosfære i hjemmet ditt ved å inkludere Opal fra House Doctor i interiøret ditt. Opal er en fantastisk pendel av glass og metall. Den fantastiske kombinasjonen av messing og røykgrå glass gir lampen en vakker og unik lampe som også er en koselig lyskilde. Lampen har en diameter på 30 cm og en høyde på 35 cm, sammen med en 2,5 m ledning. Lyspære følger ikke med. Til Opal trenger du en E27 lampe med maks. 40W. Heng Opal på soverommet, stuen eller kjøkkenet for å sette et personlig preg på hjemmeinnredningen. Dette produktet er håndlaget, noe som gjør at variasjon i farge, størrelse og form kan forekomme.
Produkt spesifikasjon
Diameter: 30 cm
Høyde: 35 cm
Pleieinstruksjoner: Tørk av med en tørr klut.
Farge: Grå
Lyskilde Inkludert: Nei
Materiale: Laget av glass og metall.
Max Watt: 40 W
Sokkel: E27
Watt: 40 W
Merke: House Doctor
Leveres Montert: Ja
Opprinnelsesland: India
Anmeldelser
Gjennomsnittlig rangering 0 av 5 Antall vurderinger 0
For å legge igjen en vurdering, bør du tidligere ha kjøpt dette produktet og logg inn på din kundeprofil.

This product doesn't have any reviews.

Logg inn
Recycled materials

Recycled Materials

22% av de möbler vi sålt under 2023 har varit tillverkade av återvunna material. Vi siktar på att fördubbla denna siffra under 2024.

Sustainable transport

Sustainable Transport

Ingenting som går att köpa hos oss har transporterats med flyg. Vi fraktar uteslutande med iso14001-certifierade båtar och erbjuder mer hållbara fraktalternativ i kassan.

Buy For Good

Buy for good

För varje order tar Reforma en del av vinsten för att investera i grön el-produktion. Vi har hittills byggt vindkraftverk i Kina och solcellsplarker i Indien.

Locally produced

Locally produced

Under 2023 har Reforma utökat sitt sortiment av möbler och inredning som produceras i Europa. Kortare transport leder till minskade utsläpp.

Sustainable packaging

Sustainable Packaging

Våra ordrar packas i FSC-märkta kartonger och skyddas till största del av återvunnen plast. Vi uppmanar alla våra kunder att återvinna allt emballage som våra artiklar skickats i.

Good working conditions

Good Working Conditions

Vi producerar våra möbler i fabriker som erbjuder schyssta arbetsvillkor och marknadsmässiga löner. Detta säkerställs genom kontroller utförda av oberoende kontrollkontor.

Certified factories

Certified Factories

De flesta av våra möbler är tillverkade i fabriker som arbetar aktivt med avfallshantering, smart resursanvändning och har nolltolerans för kemikalier eller andra farliga material.

Animal welfare

Animal Welfare

För de mattor och möbler som är tillverkade av ull och läder ser vi till att det i produktion och materialval tas hänsyn till djur och natur.

Biodegradeable

Biodegradeable

Många av våra möbler och inredningsdetaljer är 100% nedbrytbara. I praktiken betyder det att möbeln kan brytas ner av naturen lika enkelt som matrester.

Vår laveste pris 1-30 dager før prisavslag:

MERK. Prisen er den laveste prisen som er brukt for produktet 1-30 dager før gjeldende prisavslag ble utført. Unntaket er dersom det er foretatt gradvise reduksjoner, så vis laveste pris 1-30 dager før første prisreduksjon.