Gratis frakt over 1999 nok*       Tollfritt       200% klimakompensert
Laster inn
Kampanje

Spisebord 'Sole' - Bambus

1747 NOK / 1572 NOK
1747 NOK
1747 NOK
 
Tilgjengelighet:  10-15 dager
Produktbeskrivelse
Vårt spisebord i bambus er et vakkert og miljøvennlig møbel som vil forbedre din matopplevelse og sette et naturlig preg på hjemmet ditt. Bambus er et slitesterkt og raskt voksende materiale som gjør det til et utmerket valg for miljøbevisste forbrukere. Spisebordet har en stabil og slitesterk konstruksjon takket være bambuss naturlige styrke og fleksibilitet. Dens naturlige farge og vakre korn gir en varm og innbydende atmosfære til spisestuen eller kjøkkenet. Den blanke overflaten gjør den enkel å rengjøre og vedlikeholde, noe som gjør den til et praktisk og komfortabelt møbel for daglig bruk.
Egenskaper
Bredde: 90 cm
Høyde: 75 cm
Lengde: 90 cm
Pleieinstruksjoner: Rengjør med en fuktig klut og masser inn testet møbelolje.
Farge: Natur
Maksimal Belastning: 30 kg
Materiale: Bambus spisebord
Merke: Bloomingville
Leveres Montert: Nei
CO2e-utslipp: Under beregning
Anmeldelser
Gjennomsnittlig rangering 0 av 5 Antall vurderinger 0
For å legge igjen en vurdering, bør du tidligere ha kjøpt dette produktet og logg inn på din kundeprofil.

This product doesn't have any reviews.

Logg inn
Recycled materials

Recycled Materials

22% av de möbler vi sålt under 2023 har varit tillverkade av återvunna material. Vi siktar på att fördubbla denna siffra under 2024.

Sustainable transport

Sustainable Transport

Ingenting som går att köpa hos oss har transporterats med flyg. Vi fraktar uteslutande med iso14001-certifierade båtar och erbjuder mer hållbara fraktalternativ i kassan.

Buy For Good

Buy for good

För varje order tar Reforma en del av vinsten för att investera i grön el-produktion. Vi har hittills byggt vindkraftverk i Kina och solcellsplarker i Indien.

Locally produced

Locally produced

Under 2023 har Reforma utökat sitt sortiment av möbler och inredning som produceras i Europa. Kortare transport leder till minskade utsläpp.

Sustainable packaging

Sustainable Packaging

Våra ordrar packas i FSC-märkta kartonger och skyddas till största del av återvunnen plast. Vi uppmanar alla våra kunder att återvinna allt emballage som våra artiklar skickats i.

Good working conditions

Good Working Conditions

Vi producerar våra möbler i fabriker som erbjuder schyssta arbetsvillkor och marknadsmässiga löner. Detta säkerställs genom kontroller utförda av oberoende kontrollkontor.

Certified factories

Certified Factories

De flesta av våra möbler är tillverkade i fabriker som arbetar aktivt med avfallshantering, smart resursanvändning och har nolltolerans för kemikalier eller andra farliga material.

Animal welfare

Animal Welfare

För de mattor och möbler som är tillverkade av ull och läder ser vi till att det i produktion och materialval tas hänsyn till djur och natur.

Biodegradeable

Biodegradeable

Många av våra möbler och inredningsdetaljer är 100% nedbrytbara. I praktiken betyder det att möbeln kan brytas ner av naturen lika enkelt som matrester.

Vår laveste pris 1-30 dager før prisavslag:

MERK. Prisen er den laveste prisen som er brukt for produktet 1-30 dager før gjeldende prisavslag ble utført. Unntaket er dersom det er foretatt gradvise reduksjoner, så vis laveste pris 1-30 dager før første prisreduksjon.