Gratis frakt over 1999 nok*       Tollfritt       200% klimakompensert
Laster inn
Kampanje

Sovesofa 'Texas' - Lys grå

14999 NOK / 9999 NOK
9999 NOK
9999 NOK
 
Produktbeskrivelse
Stilig og romslig tre-seters sovesofa med sjeselong fra vårt eget merke Reforma. Sovesofaen har en varm beige tone. Det fungerer for mange forskjellige interiørstiler, så det vil passe i de fleste hjem. Legg lettere filt og puter til sofaen for en fin finish. Dette vil være ditt favorittsted for å kose og slappe av. Sofaen kan også justeres til en skikkelig seng som måler 168 cm i bredden, som har plass til to personer komfortabelt. Det er mulig å montere sjeselongen på hvilken side du ønsker.


Vaskeanvisning og stellanvisning: For å sikre lang holdbarhet anbefaler vi å impregnere sofaen før bruk. Unngå direkte sollys for ikke å falme sofaen og bruk møbelpleie ved rengjøring. Stoffet er slitesterkt, men det er alltid fare for støt i tekstiler på grunn av overflødig fiber som forlater stoffet. Skulle det oppstå kviser finnes det kvisefjernere du kan bruke med godt resultat. Til våre sofaer med avtagbart trekk finner du vasketråden på innsiden av stoffet.
Egenskaper
Bredde: 285 cm
Dybde: 110 cm
Høyde: 46 cm , 86 cm
Setebredde: 275 cm
Setedybde: 6 cm , 60 cm
Sittehøyde: 46 cm
Antall Seter: 3-sits
Avtakbar Polstring: Nei
Bakdel Materiale: skum , Tekstil
Kropp: kryssfiner
Setemateriale: skum , Tekstil
Farge: Grå
Materiale: Polstring laget av skum og polstring av stoff sammen med ben i eukalyptustre.
Merke: Reforma
Leveres Montert: Nei
CO2e-utslipp: 913 kg
Hvorav emballasje: 1%
Hvorav materialer: 69%
Hvorav energi: 26%
Hvorav transport: 4%
Opprinnelsesland: Kina
Anmeldelser
Gjennomsnittlig rangering 0 av 5 Antall vurderinger 0
For å legge igjen en vurdering, bør du tidligere ha kjøpt dette produktet og logg inn på din kundeprofil.

This product doesn't have any reviews.

Logg inn
Recycled materials

Recycled Materials

22% av de möbler vi sålt under 2023 har varit tillverkade av återvunna material. Vi siktar på att fördubbla denna siffra under 2024.

Sustainable transport

Sustainable Transport

Ingenting som går att köpa hos oss har transporterats med flyg. Vi fraktar uteslutande med iso14001-certifierade båtar och erbjuder mer hållbara fraktalternativ i kassan.

Buy For Good

Buy for good

För varje order tar Reforma en del av vinsten för att investera i grön el-produktion. Vi har hittills byggt vindkraftverk i Kina och solcellsplarker i Indien.

Locally produced

Locally produced

Under 2023 har Reforma utökat sitt sortiment av möbler och inredning som produceras i Europa. Kortare transport leder till minskade utsläpp.

Sustainable packaging

Sustainable Packaging

Våra ordrar packas i FSC-märkta kartonger och skyddas till största del av återvunnen plast. Vi uppmanar alla våra kunder att återvinna allt emballage som våra artiklar skickats i.

Good working conditions

Good Working Conditions

Vi producerar våra möbler i fabriker som erbjuder schyssta arbetsvillkor och marknadsmässiga löner. Detta säkerställs genom kontroller utförda av oberoende kontrollkontor.

Certified factories

Certified Factories

De flesta av våra möbler är tillverkade i fabriker som arbetar aktivt med avfallshantering, smart resursanvändning och har nolltolerans för kemikalier eller andra farliga material.

Animal welfare

Animal Welfare

För de mattor och möbler som är tillverkade av ull och läder ser vi till att det i produktion och materialval tas hänsyn till djur och natur.

Biodegradeable

Biodegradeable

Många av våra möbler och inredningsdetaljer är 100% nedbrytbara. I praktiken betyder det att möbeln kan brytas ner av naturen lika enkelt som matrester.

Vår laveste pris 1-30 dager før prisavslag:

MERK. Prisen er den laveste prisen som er brukt for produktet 1-30 dager før gjeldende prisavslag ble utført. Unntaket er dersom det er foretatt gradvise reduksjoner, så vis laveste pris 1-30 dager før første prisreduksjon.