Gratis frakt over 1999 nok*       Tollfritt       200% klimakompensert
Laster inn
Kampanje

Skrivebord 'Finn' - Ask/Grønn

7999 NOK
 
Tilgjengelighet:  1-3 uker
Produktbeskrivelse
Finn Desk Table fra Dutchbone er et futuristisk klassisk skrivebord som er perfekt hvis du leter etter et skrivebord som har en spesifikk designerklæring samtidig som den utfyller din personlige stil og praktiske behov. De dristige signaturlinjene på Finn Desk Table er arkitektoniske og utrolig iøynefallende. Dutchbone har skapt et moderne skrivebord ved å forvandle møbler til et moderne kunstverk. Dutchbone er kjent for å blande dramatiske og holdbare materialer som tre, metall og glass med stilige, nesten geometriske former, noe som resulterer i klassiske møbler som har blitt gjenopplivet gjennom farge, form og kontrastmaterialer. Dutchbone har brukt aske i massivt tre for å lage det elegante og stilige Finn Mid Century -skrivebordet med kontrasterende juvelgrønt fløyelhjørne / bakpanel for å lage et privat arbeids- / arbeidsområde som lar deg enkelt fokusere samtidig som du sørger for at gjenstander ikke faller av kanten av kanten bord.
Produkt spesifikasjon
Bredde: 56,6 cm
Bredde Mellom Bena: 84/97 cm
Høyde: 102 cm
Lengde/Dybde: 110 cm
Tykkelse Bordplate: 3 cm
Pleieinstruksjoner: Rengjør med en fuktig klut.
Farge: Grønn
Finish: Lakkert
Maksimal Belastning: 120 kg
Maksimal Vekt: 120 kg
Materiale: Laget av asketre med fløyelsvegg
Merke: Dutchbone
Leveres Montert: Nei.
CO2e-utslipp: Under beregning
Anmeldelser
Gjennomsnittlig rangering 0 av 5 Antall vurderinger 0
For å legge igjen en vurdering, bør du tidligere ha kjøpt dette produktet og logg inn på din kundeprofil.

This product doesn't have any reviews.

Logg inn
Recycled materials

Recycled Materials

22% av de möbler vi sålt under 2023 har varit tillverkade av återvunna material. Vi siktar på att fördubbla denna siffra under 2024.

Sustainable transport

Sustainable Transport

Ingenting som går att köpa hos oss har transporterats med flyg. Vi fraktar uteslutande med iso14001-certifierade båtar och erbjuder mer hållbara fraktalternativ i kassan.

Buy For Good

Buy for good

För varje order tar Reforma en del av vinsten för att investera i grön el-produktion. Vi har hittills byggt vindkraftverk i Kina och solcellsplarker i Indien.

Locally produced

Locally produced

Under 2023 har Reforma utökat sitt sortiment av möbler och inredning som produceras i Europa. Kortare transport leder till minskade utsläpp.

Sustainable packaging

Sustainable Packaging

Våra ordrar packas i FSC-märkta kartonger och skyddas till största del av återvunnen plast. Vi uppmanar alla våra kunder att återvinna allt emballage som våra artiklar skickats i.

Good working conditions

Good Working Conditions

Vi producerar våra möbler i fabriker som erbjuder schyssta arbetsvillkor och marknadsmässiga löner. Detta säkerställs genom kontroller utförda av oberoende kontrollkontor.

Certified factories

Certified Factories

De flesta av våra möbler är tillverkade i fabriker som arbetar aktivt med avfallshantering, smart resursanvändning och har nolltolerans för kemikalier eller andra farliga material.

Animal welfare

Animal Welfare

För de mattor och möbler som är tillverkade av ull och läder ser vi till att det i produktion och materialval tas hänsyn till djur och natur.

Biodegradeable

Biodegradeable

Många av våra möbler och inredningsdetaljer är 100% nedbrytbara. I praktiken betyder det att möbeln kan brytas ner av naturen lika enkelt som matrester.

Vår laveste pris 1-30 dager før prisavslag:

MERK. Prisen er den laveste prisen som er brukt for produktet 1-30 dager før gjeldende prisavslag ble utført. Unntaket er dersom det er foretatt gradvise reduksjoner, så vis laveste pris 1-30 dager før første prisreduksjon.