Gratis frakt over 1999 nok*       Tollfritt       200% klimakompensert
Laster inn
RESPONSIBLE
Kampanje

Puff Large 'Messina'- Grå 112x112x46

14399 NOK / 9799 NOK
 
Tilgjengelighet:  Utsolgt
Produktbeskrivelse
Minimalistisk puff i off-white farge perfekt for å tilpasse seg dine behov og smak. 'Messina' har en komfortabel sittegruppe som gir følelsen av å sitte på skyer. Plasser denne puffen alene eller kombiner med våre andre deler fra Messina-serien.

Tvättråd & Skötselråd: For å sikre en så lang levetid og holdbarhet anbefaler vi følgende pleieråd. Impregner gjerne sofaen din før bruk for å få god beskyttelse mot smuss og flekker, som også kan gjentas ved behov opp gjennom årene. Unngå direkte sollys for ikke å falme sofaen og bruk møbelpleie ved rengjøring. Stoffene våre er slitesterke, men det er alltid fare for kviser i tekstiler på grunn av overflødig fiber som forlater stoffet. I noen tilfeller kan disse bli enda grovere dersom de hoper seg opp sammen med andre brettetekstiler som tepper, klær osv. Skulle det oppstå kviser finnes det kvisefjernere man kan bruke med godt resultat, dette kan også brukes for å forebygge dersom det starter å dukke opp.
Produkt spesifikasjon
Bredde: 112 cm
Høyde: 46 cm
Avtakbar Polstring: Ja
Bakdel Materiale: Resirkulert Materiale
Kropp: Resirkulert Materiale
Setemateriale: Resirkulert Materiale
Vaskeanvisning: Maskinvask etter anvisning i vasketråden.
Farge: Grå
Materiale: Stoffet er laget av resirkulerte PET-flasker. Rammen er laget av tre og fylt med skum.
Merke: Reforma
Leveres Montert: Ja
Opprinnelsesland: Polen
Anmeldelser
Gjennomsnittlig rangering 0 av 5 Antall vurderinger 0
For å legge igjen en vurdering, bør du tidligere ha kjøpt dette produktet og logg inn på din kundeprofil.

This product doesn't have any reviews.

Tilbehør

OUTLET
Kampanje
RESPONSIBLE
Puff Large 'Messina' - BenHvit
Puff Large 'Messina' - BenHvit
Puff Large 'Messina' - BenHvit
Kampanje
Reforma

Puff Large 'Messina' - BenHvit

4539 NOK
Vanlig pris: 5149 NOK
5149 NOK
På lager - umiddelbar lev
Logg inn
Recycled materials

Recycled Materials

22% av de möbler vi sålt under 2023 har varit tillverkade av återvunna material. Vi siktar på att fördubbla denna siffra under 2024.

Sustainable transport

Sustainable Transport

Ingenting som går att köpa hos oss har transporterats med flyg. Vi fraktar uteslutande med iso14001-certifierade båtar och erbjuder mer hållbara fraktalternativ i kassan.

Buy For Good

Buy for good

För varje order tar Reforma en del av vinsten för att investera i grön el-produktion. Vi har hittills byggt vindkraftverk i Kina och solcellsplarker i Indien.

Locally produced

Locally produced

Under 2023 har Reforma utökat sitt sortiment av möbler och inredning som produceras i Europa. Kortare transport leder till minskade utsläpp.

Sustainable packaging

Sustainable Packaging

Våra ordrar packas i FSC-märkta kartonger och skyddas till största del av återvunnen plast. Vi uppmanar alla våra kunder att återvinna allt emballage som våra artiklar skickats i.

Good working conditions

Good Working Conditions

Vi producerar våra möbler i fabriker som erbjuder schyssta arbetsvillkor och marknadsmässiga löner. Detta säkerställs genom kontroller utförda av oberoende kontrollkontor.

Certified factories

Certified Factories

De flesta av våra möbler är tillverkade i fabriker som arbetar aktivt med avfallshantering, smart resursanvändning och har nolltolerans för kemikalier eller andra farliga material.

Animal welfare

Animal Welfare

För de mattor och möbler som är tillverkade av ull och läder ser vi till att det i produktion och materialval tas hänsyn till djur och natur.

Biodegradeable

Biodegradeable

Många av våra möbler och inredningsdetaljer är 100% nedbrytbara. I praktiken betyder det att möbeln kan brytas ner av naturen lika enkelt som matrester.

Vår laveste pris 1-30 dager før prisavslag:

MERK. Prisen er den laveste prisen som er brukt for produktet 1-30 dager før gjeldende prisavslag ble utført. Unntaket er dersom det er foretatt gradvise reduksjoner, så vis laveste pris 1-30 dager før første prisreduksjon.