Gratis frakt over 1999 nok*       Tollfritt       200% klimakompensert
Laster inn
RESPONSIBLE
Kampanje

Krakk 'Marseille' 65cm - Stål

Sommerbonanza! Gjør kupp helt fram til 31. juli!
999 NOK / 629 NOK
629 NOK
629 NOK
 
Tilgjengelighet:  På lager - umiddelbar lev
Produktbeskrivelse
"Barstol i metallplater med klassisk design og industriell stil. Finnes i flere modeller og farger. Disse stilige og praktiske krakkene er laget av massivt stål og passer til nesten alle interiørstiler, f.eks. både i en rustikk fjellhytte og i en stilig, moderne leilighet. Utformingen av pallene er inspirert av tidlig fransk design fra 1900 -tallet, og designet er nå klassisk. Krakkene er stabile, solide og ""stille"". Kan også brukes som en ""sokkel"" til aviser, en blomstervase eller i utgangspunktet hva som helst! Pallene er hovedsakelig beregnet for innendørs bruk, og hvis de får stå ute, kan malingen flake av, og de kan muligens ruste litt. Mange tror imidlertid at dette skaper en ønskelig følelse av vintage, loppemarked og patina, og i slike tilfeller kan pallene med fordel plasseres utendørs i noen uker."
Produkt spesifikasjon
Bredde: 42 cm
Lengde/Dybde: 42 cm
Farge: Grå , Sølv
Materiale: Laget av metall
Merke: KDESIGN
CO2e-utslipp: 25,12 kg
Hvorav emballasje: 9%
Hvorav materialer: 28%
Hvorav energi: 56%
Hvorav transport: 7%
Opprinnelsesland: Kina
Anmeldelser
Gjennomsnittlig rangering 0 av 5 Antall vurderinger 0
For å legge igjen en vurdering, bør du tidligere ha kjøpt dette produktet og logg inn på din kundeprofil.

This product doesn't have any reviews.

Logg inn
Recycled materials

Recycled Materials

22% av de möbler vi sålt under 2023 har varit tillverkade av återvunna material. Vi siktar på att fördubbla denna siffra under 2024.

Sustainable transport

Sustainable Transport

Ingenting som går att köpa hos oss har transporterats med flyg. Vi fraktar uteslutande med iso14001-certifierade båtar och erbjuder mer hållbara fraktalternativ i kassan.

Buy For Good

Buy for good

För varje order tar Reforma en del av vinsten för att investera i grön el-produktion. Vi har hittills byggt vindkraftverk i Kina och solcellsplarker i Indien.

Locally produced

Locally produced

Under 2023 har Reforma utökat sitt sortiment av möbler och inredning som produceras i Europa. Kortare transport leder till minskade utsläpp.

Sustainable packaging

Sustainable Packaging

Våra ordrar packas i FSC-märkta kartonger och skyddas till största del av återvunnen plast. Vi uppmanar alla våra kunder att återvinna allt emballage som våra artiklar skickats i.

Good working conditions

Good Working Conditions

Vi producerar våra möbler i fabriker som erbjuder schyssta arbetsvillkor och marknadsmässiga löner. Detta säkerställs genom kontroller utförda av oberoende kontrollkontor.

Certified factories

Certified Factories

De flesta av våra möbler är tillverkade i fabriker som arbetar aktivt med avfallshantering, smart resursanvändning och har nolltolerans för kemikalier eller andra farliga material.

Animal welfare

Animal Welfare

För de mattor och möbler som är tillverkade av ull och läder ser vi till att det i produktion och materialval tas hänsyn till djur och natur.

Biodegradeable

Biodegradeable

Många av våra möbler och inredningsdetaljer är 100% nedbrytbara. I praktiken betyder det att möbeln kan brytas ner av naturen lika enkelt som matrester.

Vår laveste pris 1-30 dager før prisavslag:

MERK. Prisen er den laveste prisen som er brukt for produktet 1-30 dager før gjeldende prisavslag ble utført. Unntaket er dersom det er foretatt gradvise reduksjoner, så vis laveste pris 1-30 dager før første prisreduksjon.