Gratis frakt over 1999 nok*       Tollfritt       200% klimakompensert
Laster inn
Kampanje

Hjørnelenestol 'Duncan' Venstre - Lys grå

12498 NOK
 
Tilgjengelighet:  2-5 arbeidsdager
Produktbeskrivelse
Duncan 1,5-seters V-lenestol med armlener til venstre er et tidsriktig møbel med god sitteplass som skaper en innbydende atmosfære i stuen. Enten den brukes som en del av en Duncan-sofa eller alene, skaper lenestolen en perfekt balanse mellom stil og komfort. Lenestolen er trukket i det vakre Robin-stoffet i lys grå (#1), og byr på en følelse av luksus og slitestyrke, perfekt for de som prioriterer både komfort og høy kvalitet. Den flekkete teksturen i stoffet skaper en livlig og dynamisk følelse som kan variere avhengig av lysforholdene i rommet. Duncan-kolleksjonen gir mulighet for skreddersydde løsninger med flere ulike moduler, som gir deg frihet til å tilpasse din sofagruppe etter dine ønsker og utformingen av rommet. Hver modul er fullt kledd og kan brukes separat eller kombinert med andre for å skape unike arrangementer, noe som gir deg fleksibilitet og tilpasningsevne. Modulsofaene er produsert i Europa og er FSC-sertifisert, noe som sikrer at alt trevirke kommer fra bærekraftig skog og bidrar til et mer bærekraftig miljø.
Egenskaper
Bredde: 78 cm
Dybde: 103 cm
Høyde: 129 cm
Setebredde: 113 cm
Setedybde: 69 cm
Sittehøyde: 41 cm
Farge: Grå
Maksimal Vekt: 165 kg
Materiale: dekket med stoff. Føtter i sort plast høyde 50mm. , Kryssfiner- og sponplateramme , serpentinfjæret sete. Rammen er dekket med polyeterskum og fibervatt. Seter i kaldskum pakket inn med fibervatt og stoff. Ryggputer i løst skum og polyesterfiberkuler
Merke: Rowico
CO2e-utslipp: Under beregning
Opprinnelsesland: Litauen
Anmeldelser
Gjennomsnittlig rangering 0 av 5 Antall vurderinger 0
For å legge igjen en vurdering, bør du tidligere ha kjøpt dette produktet og logg inn på din kundeprofil.

This product doesn't have any reviews.

Logg inn
Recycled materials

Recycled Materials

22% av de möbler vi sålt under 2023 har varit tillverkade av återvunna material. Vi siktar på att fördubbla denna siffra under 2024.

Sustainable transport

Sustainable Transport

Ingenting som går att köpa hos oss har transporterats med flyg. Vi fraktar uteslutande med iso14001-certifierade båtar och erbjuder mer hållbara fraktalternativ i kassan.

Buy For Good

Buy for good

För varje order tar Reforma en del av vinsten för att investera i grön el-produktion. Vi har hittills byggt vindkraftverk i Kina och solcellsplarker i Indien.

Locally produced

Locally produced

Under 2023 har Reforma utökat sitt sortiment av möbler och inredning som produceras i Europa. Kortare transport leder till minskade utsläpp.

Sustainable packaging

Sustainable Packaging

Våra ordrar packas i FSC-märkta kartonger och skyddas till största del av återvunnen plast. Vi uppmanar alla våra kunder att återvinna allt emballage som våra artiklar skickats i.

Good working conditions

Good Working Conditions

Vi producerar våra möbler i fabriker som erbjuder schyssta arbetsvillkor och marknadsmässiga löner. Detta säkerställs genom kontroller utförda av oberoende kontrollkontor.

Certified factories

Certified Factories

De flesta av våra möbler är tillverkade i fabriker som arbetar aktivt med avfallshantering, smart resursanvändning och har nolltolerans för kemikalier eller andra farliga material.

Animal welfare

Animal Welfare

För de mattor och möbler som är tillverkade av ull och läder ser vi till att det i produktion och materialval tas hänsyn till djur och natur.

Biodegradeable

Biodegradeable

Många av våra möbler och inredningsdetaljer är 100% nedbrytbara. I praktiken betyder det att möbeln kan brytas ner av naturen lika enkelt som matrester.

Vår laveste pris 1-30 dager før prisavslag:

MERK. Prisen er den laveste prisen som er brukt for produktet 1-30 dager før gjeldende prisavslag ble utført. Unntaket er dersom det er foretatt gradvise reduksjoner, så vis laveste pris 1-30 dager før første prisreduksjon.