La Finesse

La Finesse

La Finesse er et dansk firma med fokus på shabby chic og vintage dekor, og nå kan disse produktene også kjøpes i Sverige. La Finesse skiller seg fra andre designfirmaer, fordi de designer mange flotte skilt til å henge på veggen. Disse skiltene har et stilig og finurlig design, og budskapet / teksten lokker alltid fram et smil.


Skilt fra La Finesse

Et skilt med flotte og inspirerende budskap er perfekt for de som ønsker å skape personlighet blant interiøret hjemme. Med et dekorativt og stilig skilt, kan du definitivt sprite opp et kjedelig rom, både med designet og det viktige budskapet. Velg og vrak fra Reforma Stockholms utvalg fra La Finesse.

40
Ringte sjokolade mandag
119 NOK (199 NOK)
2-5 arbeidsdager

Dørmatter fra La Finesse

La Finesse har i tillegg designet noen dørmatter med et veldig stilig design. Dersom du er på utkikk etter en stilig dørmatte som virkelig ønsker gjestene velkommen, da er La Finesse det riktige valget for deg. Få andre firmaer produserer dørmatter med like godt design.


Kjøp La Finesse på nett

Vi hos Reforma Stockholm ønsker å gjøre det enkelt for deg å kjøpe produkter fra La Finesse på nett, og derfor er din generelle handleopplevelse av høyeste prioritet for oss. Vi investerer mye i vår kundeservice, våre raske leveringstider og våre fantastiske salgstilbud. For eksempel tilbyr vi gratis frakt for alle kjøp over 999 kroner, dette setter våre kunder stor pris på.