DAY Home

DAY Home

Subtilt skandinavisk design møter etniske former og mønstre i en fantastisk kombinasjon. DAY er et dansk designfirma som startet sin reise med klesmote, og deretter utviklet det seg til å designe interiør og møbler ─ DAY Home. Fokuset er tydelig: antikke design med et unikt fargespekter fra Midtøsten og Asia, kombinert med eksklusive materialer og taktilt utrykk. Med disse møblene og interiørdetaljer forvandler du ditt hjem til en nydelig og hjemmekoselig oase.

 

Puter fra DAY Home

DAY Homes hovedspesialitet er tekstiler og dekorative puter. Sortimentet spenner seg fra enkle fargeskalaer i sort, grå og hvit til mer fargerike variasjoner med paljetter og gulltråd. Det blir aldri feil om du frisker opp med en pyntepute fra DAY i hjemmeinnredningen. Raskt og enkelt, gir du ditt hjem et nytt liv og personlighet. Kjøp en vakker og dekorativ pute i dag og pynt opp hjemmet ditt med denne trendy interiørdetaljen. Orientalske mønstre og eksklusive materialer, som fløyel, er det som best beskriver DAY Homes puter. Designteamet er inspirert av indiske designtradisjoner, og det kommer til uttrykk på den etniske og bohemske følelsen på putetrekket.

 

DAY Home Teppe

Kjøp ett flott teppe fra DAY Home på nett, og få det levert direkte på døren. DAY Homes designteppe gir deg en fantastisk følelse både nært og på avstand fra dine andre interiørdetaljer. Dersom du er ute etter et stripete teppe i enkle farger, (som svart og hvitt) bør du ta en titt på "Benni Q" eller "Tufter Runner". Dersom du ønsker å dekorere hjemmet ditt med et mer bohemt og iøynefallende teppe, er teppene fra serien "Magic" garantert de riktig for deg. Teppene fra DAY Home er naturlig farget og eldes vakkert fordi de er laget av ren ull.

 

40
Putetrekk 'Phulkari Pink'
486 NOK (810 NOK)
2-5 arbeidsdager
Vas 'Rusted' 2 - Gull
192 NOK
2-5 arbeidsdager
40
Vas 'Rusted' 5 - Sølv
219 NOK (366 NOK)
2-5 arbeidsdager
Vas 'Rusted' 2 - Sølv
147 NOK
2-5 arbeidsdager
Vas 'Rusted' 1 - Sølv
234 NOK
2-5 arbeidsdager
13
Putetrekk 'Day B&W'
332 NOK (380 NOK)
2-5 arbeidsdager
Putetrekk Bird of Paradise
900 NOK
2-5 arbeidsdager
Putetrekk 'Day Concrete'
544 NOK
2-5 arbeidsdager
Putetrekk 'Day Waterlily'
382 NOK
2-5 arbeidsdager
Putetrekk 'Princess Pink'
400 NOK
2-5 arbeidsdager
40
Vas 'Rusted' 4 - Sølv
279 NOK (466 NOK)
2-5 arbeidsdager
Salongbord 'Formell'
3876 NOK
2-5 arbeidsdager
10
Teppe 'Doodle'
999 NOK (1110 NOK)
2-5 arbeidsdager
Bordlampe 'konisk'
2274 NOK
9-12 dager
Pute 'Day Zebra'
468 NOK
10-13 dager
Bordlampe 'Day Zenobia'
3372 NOK
6-10 hverdager
Lenestol 'Gardenia' - Blå
6995 NOK
6-10 hverdager
Teppe 'Marigold'
5669 NOK
6-10 hverdager
Putetrekk 'Day Military'
544 NOK
6-10 hverdager
Skap 'Piccolo'
3332 NOK
9-12 dager
Veggspeil 'Day Piccolo'
5663 NOK
6-10 hverdager
Teppe 'Day Buble' 200x250cm
11333 NOK
6-10 hverdager
Champagneskål 'Messing' L
1821 NOK
6-10 hverdager
Teppe 'håndvevd basseng'
10988 NOK
6-10 hverdager
Ornament 'enslig'
888 NOK
6-10 hverdager
Bordlampe 'Formell'
3166 NOK
6-10 hverdager
Gulvlampe 'Episode'
4754 NOK
6-10 hverdager
Pall 'Cube' - Henna
3899 NOK
6-10 hverdager
Chair 'Yours' - Night Sky
4266 NOK
6-10 hverdager
Putetrekk 'Day Hippie'
354 NOK
6-10 hverdager
Putetrekk 'Dag Izmir'
652 NOK
6-10 hverdager
1  2  3  Neste »  |  Vis alle

Lamper fra DAY Home

Stilig, elegant og klassisk er ordene som best beskriver lampedesignene fra DAY Home. Dersom du trenger en bordlampe eller en gulvlampe, vil en av disse fantastiske kreasjonene garantert falle i smak. Alle lampene har et tidløs design som gir en luksusfølelse og eksklusivitet, uten å miste sin moderne relevans og trendfølelse. Lampene finnes i fargespekteret svart, hvitt og messing, og det gjør det lett å kjenne igjen DAY Homes fantastiske lamper.


DAY Home Innredning

Østens møbeltradisjon møter Vestens valg av materialer med et øye for detaljer. Slik beskriver Reforma Sthlm møblene fra DAY Home. Nydelige spisestoler i sterke farger, rustikke tremøbler av beste slag og iøynefallende interiørdetaljer med lekent design som oser eksklusivitet. Kjøp raskt og enkelt dine nye møbler fra DAY Home i dag. Vi lover deg, dette designet vil gjøre en stor forskjell i din hjemmeinnredning.

Kjøp DAY Home på nett

Kjøp innredning og møbler fra det danske merket DAY Home på nett. Når du handler DAY Home på nett, ønsker vi på Reforma Sthlm at du skal føle deg trygg. Rask levering, gratis frakt over 500 Svenske kroner og imøtekommende kundeservice er tre av de sterkeste satsningsområdene våre. Dersom du ikke er fornøyd med en levering, kan du alltid returnere den raskt og enkelt. Forgyll hjemmet ditt med DAY Homes fantastiske luksuriøse møbler og interiør. Designteamet har funnet den perfekte balansen mellom orientalsk preg og vestlige trender, som vil gi ditt hjem en eksklusivt luksushotellfølelse, uten å vike på personlighet.

Recycled materials

Recycled Materials

22% av de möbler vi sålt under 2020 har varit tillverkade av återvunna material. Vi siktar på att f ördubbla denna siffra under 2021.

Sustainable transport

Sustainable Transport

Ingenting som går att köpa hos oss har transporterats med flyg. Vi fraktar uteslutande med iso14001-certifierade båtar och erbjuder mer hållbara fraktalternativ i kassan.

Buy For Good

Buy for good

För varje order tar Reforma en del av vinsten för att investera i grön el-produktion. Vi har hittills byggt vindkraftverk i Kina och solcellsplarker i Indien.

Locally produced

Locally produced

Under 2020 har Reforma utökat sitt sortiment av möbler och inredning som produceras i Europa. Kortare transport leder till minskade utsläpp.

Sustainable packaging

Sustainable Packaging

Våra ordrar packas i FSC-märkta kartonger och skyddas till största del av återvunnen plast. Vi uppmanar alla våra kunder att återvinna allt emballage som våra artiklar skickats i.

Good working conditions

Good Working Conditions

Vi producerar våra möbler i fabriker som erbjuder schyssta arbetsvillkor och marknadsmässiga löner. Detta säkerställs genom kontroller utförda av oberoende kontrollkontor.

Certified factories

Certified Factories

De flesta av våra möbler är tillverkade i fabriker som arbetar aktivt med avfallshantering, smart resursanvändning och har nolltolerans för kemikalier eller andra farliga material.

Animal welfare

Animal Welfare

För de mattor och möbler som är tillverkade av ull och läder ser vi till att det i produktion och materialval tas hänsyn till djur och natur.

Biodegradeable

Biodegradeable

Många av våra möbler och inredningsdetaljer är 100% nedbrytbara. I praktiken betyder det att möbeln kan brytas ner av naturen lika enkelt som matrester.