Bloomingville

Bloomingville

Det danske merket Bloomingville skaper populære møbler og interiørdetaljer som er på alle interiøreksperters lepper. På Reforma Sthlm kan du kjøpe alle de seneste nyhetene fra Bloomingville på nettet til en konkurransedyktig pris, og med rask levering. Bloomingville møbler har et lekent og fargerikt uttrykk som passer inn både i den moderne og landlige interiørstilen. Deres fokus er på vakre potter og vaser, tidløs porselen og trendfølsomme møbler som virkelig har det lille ekstra! Med et stort utvalg som er tilpasset de minste, er dette merket også perfekt for de som leter etter interiørdesign til barnas rom.


Møbler fra Bloomingville

Trenger du et nytt salongbord til stuen, en komfortabel sofa å hvile i, en statement-lampe i messing eller en unik hylle til bøkene dine? Da har du kommet til rett sted! Vårt utvalg av Bloomingville møbler er stort, og du vil definitivt finne noe som gir hjemmet ditt en trendy oppdatering. I tillegg til møbler, selger vi også et stort utvalg av oppbevaringskurver, dekorasjon, putevar og tepper. Alt i en eksklusiv og moderne stil!

Lysestake - Gull
49 NOK
2-5 arbeidsdager
27
RESPONSIBLE
Juletrepynt 'Snowball' - Grå
121 NOK (166 NOK)
2-5 arbeidsdager
Skål 'Jules' Ø 13 cm - Multi
197 NOK
2-5 arbeidsdager
Info Kjøp
Gryte - Stentøy / gult
189 NOK
2-5 arbeidsdager
43
Tavle - fugl
239 NOK (421 NOK)
2-5 arbeidsdager
Vase - Steingods / Blå
266 NOK
2-5 arbeidsdager
40
Plakat - Jeg elsker deg ..
119 NOK (199 NOK)
2-5 arbeidsdager
Hanger 'Cane' - Natur
433 NOK
2-5 arbeidsdager
Skål 'Jules' Ø 22 cm - Multi
319 NOK
2-5 arbeidsdager
Info Kjøp
Vas 'Steingods' - Vit
252 NOK
2-5 arbeidsdager
40
Veggspeil Metal - Gull
581 NOK (969 NOK)
2-5 arbeidsdager
39
Plakat - søvnig ..
56 NOK (92 NOK)
2-5 arbeidsdager
76
Juletre - Svart
99 NOK (421 NOK)
2-5 arbeidsdager
Vase - Grønn / glass
372 NOK
2-5 arbeidsdager
64
Maleri - se alltid på ..
99 NOK (277 NOK)
2-5 arbeidsdager
40
Veggdekorasjon 'Moon' - Hvit
46 NOK (77 NOK)
2-5 arbeidsdager
Barnepute - Blå
527 NOK
2-5 arbeidsdager
Hagesofa 'Sole' - Bambus
6769 NOK
2-5 arbeidsdager
15
Pledd 'Resirkulert bomull' - Grå
149 NOK (176 NOK)
2-5 arbeidsdager
40
Lysestake 'Square' kobber
212 NOK (354 NOK)
2-5 arbeidsdager
Speil - Rødt, glass
554 NOK
2-5 arbeidsdager
443 NOK
2-5 arbeidsdager
Hengepotte - Messing
379 NOK
2-5 arbeidsdager
Barnepute - rosa / rød
468 NOK
2-5 arbeidsdager
17
Speil 'Oval' - 15x45
481 NOK (579 NOK)
2-5 arbeidsdager
Daybed 'Sole' - Bambus
5189 NOK
2-5 arbeidsdager
Lekesett 'Mat' - Multi
219 NOK
2-5 arbeidsdager
Vas - Brun / Glass
441 NOK
2-5 arbeidsdager
Lekesett 'Mat' - Multi
386 NOK
2-5 arbeidsdager
Hengepotte - Multi
386 NOK
2-5 arbeidsdager
piknikkurv
830 NOK
2-5 arbeidsdager
1  2  3  4  5  6  ..7  Neste »  |  Vis alle

Bloomingville - Hjemmeinnredning

Reforma Sthlm er stolte av å si at vi er en av Bloomingvilles fremste leverandører, og hos oss ​​kan du kjøpe alt fra deres utvalg når du ønsker å dekorere ditt hjemmet ditt. Deres sortiment strekker seg langt, i tillegg til klassiske møbler som bord, lamper og stoler kan du også handle interiørdetaljer som porselen, potter, puter og speil. For ikke å glemme alt det vakre til barnas rom! Forny ditt kjære barns rom med alt fra et søtt maleri til Bloomingvilles leker!


Handle Bloomingville på nett

Når du handler Bloomingville på nett hos oss på Reforma Sthlm, ønsker vi at du skal føle deg trygg og fornøyd med din shoppingopplevelse. Vi tilbyr sikre betalinger, og vi gjør vårt ytterste for å sørge for at du får en så rask levering som mulig. Dersom du er usikker på noe, er du velkommen til å sende en e-post til vår 1 kundeservice. En trygg shoppingopplevelse med oss ​​betyr også at varene dine i fred og ro leveres til ditt hjem. Du ser om de passer inn, og hvis du ikke er fornøyd, kan du alltid smidig og enkelt returnere produktet til oss.


Møbler fra Bloomingville

Det danske merket Bloomingville skaper populære møbler og interiørdetaljer som er på leppene til alle interiørdesigneksperter. Hos Reforma Sthlm kan du handle alle de siste nyhetene fra Bloomingville online til en konkurransedyktig pris og med raske leveranser. Bloomingvilles møbler har et lekent og fargerikt uttrykk som passer både til moderne og landlig interiørstil. Deres fokus er vakre gryter og vaser, tidløst servise og trendfølsomme møbler som virkelig har det ekstra! Med et stort utvalg tilpasset de aller minste, er dette merket også perfekt for deg som er ute etter interiørdesign til barnerommet. Trenger du et nytt salongbord til stuen, en behagelig sofa å hvile på, en statement lampe i messing eller kanskje en unik hylle for bøkene dine? Da har du kommet til rett sted! Vårt utvalg av møbler fra Bloomingville er stort, og du vil garantert finne noe som gir hjemmet ditt en trendy oppdatering. I tillegg til møbler selger vi også et stort utvalg lagerkurver, dekor, putevar og tepper. Alt i en eksklusiv og moderne stil!.

Recycled materials

Recycled Materials

22% av de möbler vi sålt under 2020 har varit tillverkade av återvunna material. Vi siktar på att f ördubbla denna siffra under 2021.

Sustainable transport

Sustainable Transport

Ingenting som går att köpa hos oss har transporterats med flyg. Vi fraktar uteslutande med iso14001-certifierade båtar och erbjuder mer hållbara fraktalternativ i kassan.

Buy For Good

Buy for good

För varje order tar Reforma en del av vinsten för att investera i grön el-produktion. Vi har hittills byggt vindkraftverk i Kina och solcellsplarker i Indien.

Locally produced

Locally produced

Under 2020 har Reforma utökat sitt sortiment av möbler och inredning som produceras i Europa. Kortare transport leder till minskade utsläpp.

Sustainable packaging

Sustainable Packaging

Våra ordrar packas i FSC-märkta kartonger och skyddas till största del av återvunnen plast. Vi uppmanar alla våra kunder att återvinna allt emballage som våra artiklar skickats i.

Good working conditions

Good Working Conditions

Vi producerar våra möbler i fabriker som erbjuder schyssta arbetsvillkor och marknadsmässiga löner. Detta säkerställs genom kontroller utförda av oberoende kontrollkontor.

Certified factories

Certified Factories

De flesta av våra möbler är tillverkade i fabriker som arbetar aktivt med avfallshantering, smart resursanvändning och har nolltolerans för kemikalier eller andra farliga material.

Animal welfare

Animal Welfare

För de mattor och möbler som är tillverkade av ull och läder ser vi till att det i produktion och materialval tas hänsyn till djur och natur.

Biodegradeable

Biodegradeable

Många av våra möbler och inredningsdetaljer är 100% nedbrytbara. I praktiken betyder det att möbeln kan brytas ner av naturen lika enkelt som matrester.