Speedtsberg

Speedtsberg

Speedtsberg

Velkommen til et av våre siste tilskudd av leverandører - Speedtsberg!

Speedtsberg er preget av sin nordiske, avskårne stil med møbler og interiørdetaljer, og det danske merket føles virkelig som en skinnende stjerne på interiørhimmelen akkurat nå. Denne sesongen tilbyr Speedtsberg mange fine utemøbler i det uslåelige materialet bambus, som holder stilen år etter år. Så hvis du leter etter små møbler eller utemøbler og hagemøbler til hjemmet ditt, er Speedtsberg virkelig noe for deg!

Hagemøbler fra Speedtsberg

Hos Reforma Sthlm selger vi et stort utvalg av utemøbler fra Speedtsberg. Når du kjøper balkongmøbler og møbler fra Speedtsberg her, bør du kunne være trygg på at du alltid får best pris og høyest mulig kvalitet, noe Speedtsberg virkelig gjør mulig! I sortimentet kan du finne alt fra utesofaer og stoler i bambus til mange forskjellige interiørdetaljer og belysning, samt småoppbevaring og dekorasjon.

Speedtsberg - Interiørdetaljer til hjemmet

Leter du etter stilige interiørdetaljer med et skandinavisk preg? Da har du sikkert funnet ditt nye favorittmerke i Speedtsberg! Speedtsberg bruker materialer og farger som harmonerer godt med den nordiske interiørdesignstilen og med vår skandinaviske natur, og vi i Reforma er stolte av å selge Speedtsbergs fantastiske produkter!

Handle Speedtsberg Online

Vår høyeste prioritet når du handler Speedtsberg på Reforma Sthlm er at du skal ha en trygg og gjennomgående god shoppingopplevelse. Raske leveranser, sikre betalinger og hjelpsom kundeservice er stikkord vi brenner sterkt for og som vi ønsker å kunne tilby deg som kunde til oss. Ved kjøp over 999 NOK gir vi deg også gratis frakt på hele kjøpet!

Metallbar - Rustikk 60cm
179 NOK
2-5 arbeidsdager
RESPONSIBLE
Salongbord 'Rustikk' - Brun
4625 NOK
10-15 dager
Veggkurv 2stk - Metall
459 NOK
2-5 arbeidsdager
Boks - Rustikk
269 NOK
2-5 arbeidsdager
3
Teppe 'Denim' - Blå 60x90
219 NOK (225 NOK)
2-5 arbeidsdager
RESPONSIBLE
Vintage pall 'Frey'
1089 NOK
28-33 dager
25
Oppbevaringsboks 'Clear' S - Gjennomsiktig
94 NOK (125 NOK)
2-5 arbeidsdager
Hylle med kurver - Metall
559 NOK
2-5 arbeidsdager
25
Kurv 'dusker' medium - Natur
1496 NOK (1995 NOK)
10-15 dager
Sidebord - Svart
1149 NOK
10-15 dager
Sofa 'Mildra' - Natur
17497 NOK
6-10 hverdager
20
Vase 'Groove' - Grått / glass
179 NOK (223 NOK)
2-5 arbeidsdager
25
Brett 'Deko' - Mango treet
237 NOK (316 NOK)
2-5 arbeidsdager
Frakkhenger - Jern
209 NOK
2-5 arbeidsdager
Stige - Jern
1089 NOK
10-15 dager
Recycled materials

Recycled Materials

22% av de möbler vi sålt under 2020 har varit tillverkade av återvunna material. Vi vill framåt få denna andel att växa med 10% årligen.

Sustainable transport

Sustainable Transport

Ingenting som går att köpa hos oss har transporterats med flyg. Vi fraktar uteslutande med iso14001-certifierade båtar och erbjuder mer hållbara fraktalternativ i kassan.

Buy For Good

Buy for good

För varje order tar Reforma en del av vinsten för att investera i grön el-produktion. Vi har hittills byggt vindkraftverk i Kina och solcellsplarker i Indien.

Locally produced

Locally produced

Under 2020 har Reforma utökat sitt sortiment av möbler och inredning som produceras i Europa. Kortare transport leder till minskade utsläpp.

Sustainable packaging

Sustainable Packaging

Våra ordrar packas i FSC-märkta kartonger och skyddas till största del av återvunnen plast. Vi uppmanar alla våra kunder att återvinna allt emballage som våra artiklar skickats i.

Good working conditions

Good Working Conditions

Vi producerar våra möbler i fabriker som erbjuder schyssta arbetsvillkor och marknadsmässiga löner. Detta säkerställs genom kontroller utförda av oberoende kontrollkontor.

Certified factories

Certified Factories

De flesta av våra möbler är tillverkade i fabriker som arbetar aktivt med avfallshantering, smart resursanvändning och har nolltolerans för kemikalier eller andra farliga material.

Animal welfare

Animal Welfare

För de mattor och möbler som är tillverkade av ull och läder ser vi till att det i produktion och materialval tas hänsyn till djur och natur.

Biodegradeable

Biodegradeable

Många av våra möbler och inredningsdetaljer är 100% nedbrytbara. I praktiken betyder det att möbeln kan brytas ner av naturen lika enkelt som matrester.