HK Living

Bli kjent med merkevaren HK Living. HK Livings designfilosofi flørter med det beste og mest luksuriøse fra 80-tallet, og kombinerer dette med rent skandinavisk design. Fargerik, uten å være for ekstravagant og lekent, men samtidig smakfullt beskriver denne designfilosofien best. Fra serien til HK Living kan du handle alt fra fantastiske og dekorative lamper, til sofaer, stoler og spisebord som har nøye utvalgte materialer og et gjennomtenkt design. Alle produktene har en moderne vintagestil, uten å miste sin retro-følelse og klassiske design. Rimelig møbler og tilbehør som passer perfekt inn i de fleste hjem, interiørdesign og stiler. Varemerket er et nederlandsk designfirma som designer bærekraftige og brukervennlige møbler med en høy designfaktor.


Sofaer, stoler og spisebord fra HK Living

Myk fløyel, ekte tre og vakkert skinn som kun forbedres gjennom årene, beskriver en stor del av sofaene, sittepuffene, lenestolene og stolene i sortimentet fra HK Living. Rimelige møbler av denne typen kvalitet og design kan du nå raskt og enkelt kjøpe og få levert rett hjem. Ønsker du å oppgradere stuen din med en luksuriøs sofa, eller kjøpe en spisestue med et nytt sett med vakre stoler, garanterer vi at møblene fra HK Living gir personlighet og karakter til din hjemmeinnredning. Kjøp HK Living på nett gjennom Reforma Sthlm, vi tilbyr raske leveranser, bekymringsfri retur og en kundeservice som er tilgjengelig for deg om du trenger det.

Plate - Mangotr‰
85 NOK
2-5 arbeidsdager
Stolen Retro Webbing - Svart
2539 NOK
2-5 arbeidsdager
Info Kjøp
Lounge stol Wicker - Natur
3895 NOK
2-5 arbeidsdager
Stolen Rib - Grå
1695 NOK
2-5 arbeidsdager
Info Kjøp
Linen kluter 2 stk. - Gul
189 NOK
2-5 arbeidsdager
Stolen Wire - Svart
1995 NOK
2-5 arbeidsdager
Skulptur - Tre
759 NOK
6-10 hverdager
Sidebord T - Messing
2839 NOK
6-10 hverdager
Stolen Rib - Svart
1695 NOK
1-3 uker
Info Kjøp
Stolen Rib - Nature
1695 NOK
6-10 hverdager
Info Kjøp
Ovalt spisebord - Sort
10239 NOK
6-10 hverdager
Putesett Zigzag - Rosa
298 NOK
6-10 hverdager
Lounge stol - Rotting
3379 NOK
6-10 hverdager
Gulvlampe Wicker - Nature
4895 NOK
6-10 hverdager
Stolputer Wire - Svart
398 NOK
6-10 hverdager
Diskett - 3 stk
259 NOK
6-10 hverdager
Taklampe Wicker - Natur
3698 NOK
6-10 hverdager
Bordlampe - Palm
4895 NOK
6-10 hverdager
1  2  Neste »  |  Vis alle

HK Living - butikklamper og belysning på nettet

Ser du etter en ny lampe til ditt hjem, eller kanskje litt ekstra belysning for å lyse opp et rom når mørket faller på? Da har du rett funnet rett merke. Lampene og belysningen fra HK Living er møysommelig designet ned til fingerspissene når det kommer til trender og valg av materiale. Designet strekker seg fra den rene skandinaviske stilen, til det mer fargerike og iøynefallende designet som er inspirert av den fjerne Østen. Kjøp klassiske taklamper av glass og metall, som er formet som lekne gyllne palmer. Eller hva med en flott klassisk lanterne, som er håndlaget av lokale kunstnere i Taiwan?

Innredning og dekorasjon fra HK Living på nett

Dekorasjon og interiørdetaljer kan ikke et hjem få nok av. I HK Living's brede utvalg kan du kjøpe alt fra dekorative duftpinner som sprer en herlig duft i et valgfritt rom, til kule statuer og skulpturer i tre. Designet er nyskapende og elegant, noe som skaper en eksklusiv følelse i ditt hjem. Enten du vil oppgradere soverommet, stue, kjøkken eller hall, forsikrer vi deg om at du vil finne noe fra HK Living som du vil handle på nett hos Reforma Stockholm.