Sovesofa 'Texas' - Grå | | |

Texas sovesofa - Beige

9999 NOK
(MVA og toll inkl)
Tilgjengelighet: 10-15 dager

Klimanøytrale møbler & interiør

Unik prisgaranti 

Gratis frakt over 999 NOK

Merverdi- & tollavgift inkl

 • Stilig og romslig tre-seters sovesofa med sjeselong fra vårt eget merke Reforma. Sovesofaen har en varm beige tone. Det fungerer for mange forskjellige interiørstiler, så det vil passe i de fleste hjem. Fordelen med denne sofaen er at sjeselongen er bevegelig og kan brukes både til høyre og til venstre. Legg lettere filt og puter til sofaen for en fin finish. Dette vil være ditt favorittsted for å kose og slappe av. Sofaen kan enkelt brettes til en ekte seng med en bredde på 168 cm og gir dermed komfortabel plass for to personer. Dimensjoner sofa: bredde 285 cm, dybde 141 cm, høyde 86 cm, setehøyde 46 cm, sengemål: lengde 285 cm, bredde 168 cm, høyde 46 cm
  Setedybde: 6 cm, 60 cm
  Sittehøyde: 46 cm
  Bakdel Materiale: skum, Tekstil
  Avtakbar Polstring: Nei
  Vaskeanvisning: For å sikre så lang levetid og holdbarhet, anbefaler vi følgende pleieråd. Impregnere gjerne sofaen før bruk for å få god beskyttelse mot smuss og flekker, som også kan gjentas om nødvendig med årene. Unngå direkte sollys for ikke å falme sofaen og ta vare på møbler når du rengjør. Våre stoffer er slitesterke, men det er alltid fare for kviser i tekstiler på grunn av at overflødig fiber forlater stoffet. I noen tilfeller kan disse bli enda grovere hvis de samler seg sammen med andre sammenleggbare tekstiler som tepper, klær osv. Skulle det oppstå kviser, er det kvisefjernere du kan bruke med gode resultater, dette kan også brukes for å forhindre hvis det starter å vises.
  Dybde: 168.141 cm
  Setebredde: 275 cm
  Pleieinstruksjoner: Impregner stoffet regelmessig. Fjern flekker med en fuktig, ren klut.
  Bredde: 285 cm
  Antall Seter: 3-sits
  CO2-utslipp: Under beregning
  Setemateriale: skum, Tekstil
  Kropp: kryssfiner
  Høyde: 46.86 cm
  Materiale: Polstring laget av skum og polstring av stoff sammen med ben i eukalyptustre.
  Farge: Beige
  Merke: Reforma
  Leveres Montert: Nei
  Opprinnelsesland: Kina

  Toppsäljarna i denna kategori

  Sovesofa 'Loma' - Blå
  9999 NOK
  10-15 dager
  Sovesofa 'Monza' - Grå
  17999 NOK
  10-15 dager
  Sovesofa 'Diva' - Grå
  14999 NOK
  10-15 dager
  Sovesofa 'Loma' - Gul
  9999 NOK
  10-15 dager

  Andre kjøpte også:

  RESPONSIBLE
  Veggmaleri - Palm (L)
  688 NOK
  60-65 dager
  45
  Texas' sovesofa - Lys grå
  5499 NOK (9999 NOK)
  10-15 dager
  RESPONSIBLE
  Sofabord vintage - Tre og jern
  1999 NOK
  12-17 dager

  vurderinger (0)

  0 vurderinger
  Recycled materials

  Recycled Materials

  22% av de möbler vi sålt under 2020 har varit tillverkade av återvunna material. Vi vill framåt få denna andel att växa med 10% årligen.

  Sustainable transport

  Sustainable Transport

  Ingenting som går att köpa hos oss har transporterats med flyg. Vi fraktar uteslutande med iso14001-certifierade båtar och erbjuder mer hållbara fraktalternativ i kassan.

  Buy For Good

  Buy for good

  För varje order tar Reforma en del av vinsten för att investera i grön el-produktion. Vi har hittills byggt vindkraftverk i Kina och solcellsplarker i Indien.

  Locally produced

  Locally produced

  Under 2020 har Reforma utökat sitt sortiment av möbler och inredning som produceras i Europa. Kortare transport leder till minskade utsläpp.

  Sustainable packaging

  Sustainable Packaging

  Våra ordrar packas i FSC-märkta kartonger och skyddas till största del av återvunnen plast. Vi uppmanar alla våra kunder att återvinna allt emballage som våra artiklar skickats i.

  Good working conditions

  Good Working Conditions

  Vi producerar våra möbler i fabriker som erbjuder schyssta arbetsvillkor och marknadsmässiga löner. Detta säkerställs genom kontroller utförda av oberoende kontrollkontor.

  Certified factories

  Certified Factories

  De flesta av våra möbler är tillverkade i fabriker som arbetar aktivt med avfallshantering, smart resursanvändning och har nolltolerans för kemikalier eller andra farliga material.

  Animal welfare

  Animal Welfare

  För de mattor och möbler som är tillverkade av ull och läder ser vi till att det i produktion och materialval tas hänsyn till djur och natur.

  Biodegradeable

  Biodegradeable

  Många av våra möbler och inredningsdetaljer är 100% nedbrytbara. I praktiken betyder det att möbeln kan brytas ner av naturen lika enkelt som matrester.