Sovesofa 'Kapp Verde' - Gul | | |

Kapp Verde' sovesofa - Gul

3999 NOK
(MVA og toll inkl)
Tilgjengelighet: 2-5 arbeidsdager

VI TROR DU LIKER

Eucalyptus sovesofa - Beige
2499 NOK (3399 NOK)
Paris' sovesofa - Beige
2499 NOK (4499 NOK)

Klimanøytrale møbler & interiør

Unik prisgaranti 

Gratis frakt over 999 NOK

Merverdi- & tollavgift inkl

 • Stilig og komfortabel sovesofa i en vakker gul farge fra vårt eget merke Reforma. Denne sovesofa gir liv til hver stue og blir en forfriskende detalj på rommet, kontoret eller stuen! Med sitt dype sete er det like stilig som behagelig. Her kan du lene deg tilbake og slappe av etter en lang dag på jobben og ved sengetid kan ryggstøtten enkelt brettes ned for å lage en perfekt seng med en bredde på 103 cm! Dimensjoner sofa: bredde 188 cm dybde 85 cm høyde 80 cm setehøyde 38 cm Mål seng: lengde 188 cm bredde 103 cm høy 38 cm
  Pleieinstruksjoner: Impregner stoffet regelmessig. Fjern flekker med en fuktig, ren klut.
  Setebredde: 180 cm
  Antall Seter: 2-sits
  Kropp: kryssfiner
  Setedybde: 55 cm
  Materiale: Polstring laget av skum og polstring av stoff sammen med ben i eukalyptustre.
  Sittehøyde: 38 cm
  Avtakbar Polstring: Nei
  Bredde: 188 cm
  Setemateriale: skum, Tekstil
  Høyde: 38.8 cm
  CO2-utslipp: Under beregning
  Bakdel Materiale: skum, Tekstil
  Vaskeanvisning: For å sikre så lang levetid og holdbarhet, anbefaler vi følgende pleieråd. Impregnere gjerne sofaen før bruk for å få god beskyttelse mot smuss og flekker, som også kan gjentas om nødvendig med årene. Unngå direkte sollys for ikke å falme sofaen og ta vare på møbler når du rengjør. Våre stoffer er slitesterke, men det er alltid fare for kviser i tekstiler på grunn av at overflødig fiber forlater stoffet. I noen tilfeller kan disse bli enda grovere hvis de samler seg sammen med andre sammenleggbare tekstiler som tepper, klær osv. Skulle det oppstå kviser, er det kvisefjernere du kan bruke med gode resultater, dette kan også brukes for å forhindre hvis det starter å vises.
  Dybde: 103.85 cm
  Farge: Gul
  Merke: Reforma
  Leveres Montert: Nei
  Opprinnelsesland: Kina

  Toppsäljarna i denna kategori

  Andre kjøpte også:

  33
  RESPONSIBLE
  Lenestol 'Lounge' - Hvit
  1999 NOK (2999 NOK)
  2-5 arbeidsdager

  vurderinger (0)

  0 vurderinger
  Recycled materials

  Recycled Materials

  22% av de möbler vi sålt under 2020 har varit tillverkade av återvunna material. Vi vill framåt få denna andel att växa med 10% årligen.

  Sustainable transport

  Sustainable Transport

  Ingenting som går att köpa hos oss har transporterats med flyg. Vi fraktar uteslutande med iso14001-certifierade båtar och erbjuder mer hållbara fraktalternativ i kassan.

  Buy For Good

  Buy for good

  För varje order tar Reforma en del av vinsten för att investera i grön el-produktion. Vi har hittills byggt vindkraftverk i Kina och solcellsplarker i Indien.

  Locally produced

  Locally produced

  Under 2020 har Reforma utökat sitt sortiment av möbler och inredning som produceras i Europa. Kortare transport leder till minskade utsläpp.

  Sustainable packaging

  Sustainable Packaging

  Våra ordrar packas i FSC-märkta kartonger och skyddas till största del av återvunnen plast. Vi uppmanar alla våra kunder att återvinna allt emballage som våra artiklar skickats i.

  Good working conditions

  Good Working Conditions

  Vi producerar våra möbler i fabriker som erbjuder schyssta arbetsvillkor och marknadsmässiga löner. Detta säkerställs genom kontroller utförda av oberoende kontrollkontor.

  Certified factories

  Certified Factories

  De flesta av våra möbler är tillverkade i fabriker som arbetar aktivt med avfallshantering, smart resursanvändning och har nolltolerans för kemikalier eller andra farliga material.

  Animal welfare

  Animal Welfare

  För de mattor och möbler som är tillverkade av ull och läder ser vi till att det i produktion och materialval tas hänsyn till djur och natur.

  Biodegradeable

  Biodegradeable

  Många av våra möbler och inredningsdetaljer är 100% nedbrytbara. I praktiken betyder det att möbeln kan brytas ner av naturen lika enkelt som matrester.