Gratis frakt over 1999 nok*       Tollfritt       200% klimakompensert
Laster inn

Maze

Maze er et svensk designfirma som siden 2003 har skapt minimalistisk design med oppfinnsomhet og kompetanse. Produksjonen er bærekraftig og miljøvennlig, og all produksjon foregår i Sverige, noe som gjør det mulig å opprettholde nøye kvalitetskontroll på både produksjonskjeden og sluttproduktet. Interiørdesignfilosofien blir beskrevet med egne ord som “langsom produksjon”, dvs. gjennomtenkt design som vil vare i generasjoner der bærekraft prioriteres både i forhold til miljøet og at produktene må være relevante til tross for at trender ofte utvikler seg og endrer seg.

Handle hattehyller og skoholdere fra Maze online

Maze er veldig kjent for oppbevarging som hyller, skostativ og hyllesystemer. Alle produktene er nøye designet for å passe perfekt inn i alle typer hjem og oppfylle en verdifull funksjon der familier i alle forskjellige størrelser skal kunne oppbevare og holde orden på en smakfull og stilig måte. Fargepaletten er strippet ned og møblene kommer i svart, hvitt, grått og eksklusiv messing. Dette slik at du kan velge hva som passer best til ditt hjem og interiørdesign. Med smarte løsninger for både skohyller og hatthyller har du god plass til å lagre alt fra kåper og sko, til vesker og skjerf
Les mer

Produkter

Skohylle 'Gill' - Svart
Skohylle 'Gill' - Svart
Maze

Skohylle 'Gill' - Svart

1002 NOK
På lager - umiddelbar lev
Logg inn
Recycled materials

Recycled Materials

22% av de möbler vi sålt under 2023 har varit tillverkade av återvunna material. Vi siktar på att fördubbla denna siffra under 2024.

Sustainable transport

Sustainable Transport

Ingenting som går att köpa hos oss har transporterats med flyg. Vi fraktar uteslutande med iso14001-certifierade båtar och erbjuder mer hållbara fraktalternativ i kassan.

Buy For Good

Buy for good

För varje order tar Reforma en del av vinsten för att investera i grön el-produktion. Vi har hittills byggt vindkraftverk i Kina och solcellsplarker i Indien.

Locally produced

Locally produced

Under 2023 har Reforma utökat sitt sortiment av möbler och inredning som produceras i Europa. Kortare transport leder till minskade utsläpp.

Sustainable packaging

Sustainable Packaging

Våra ordrar packas i FSC-märkta kartonger och skyddas till största del av återvunnen plast. Vi uppmanar alla våra kunder att återvinna allt emballage som våra artiklar skickats i.

Good working conditions

Good Working Conditions

Vi producerar våra möbler i fabriker som erbjuder schyssta arbetsvillkor och marknadsmässiga löner. Detta säkerställs genom kontroller utförda av oberoende kontrollkontor.

Certified factories

Certified Factories

De flesta av våra möbler är tillverkade i fabriker som arbetar aktivt med avfallshantering, smart resursanvändning och har nolltolerans för kemikalier eller andra farliga material.

Animal welfare

Animal Welfare

För de mattor och möbler som är tillverkade av ull och läder ser vi till att det i produktion och materialval tas hänsyn till djur och natur.

Biodegradeable

Biodegradeable

Många av våra möbler och inredningsdetaljer är 100% nedbrytbara. I praktiken betyder det att möbeln kan brytas ner av naturen lika enkelt som matrester.

Vår laveste pris 1-30 dager før prisavslag:

MERK. Prisen er den laveste prisen som er brukt for produktet 1-30 dager før gjeldende prisavslag ble utført. Unntaket er dersom det er foretatt gradvise reduksjoner, så vis laveste pris 1-30 dager før første prisreduksjon.