Dutchbone

Dutchbone

Dutchbone er en nederlandsk merkevare innen interiørdesign og møbler, med fokus på design og funksjon til en rimelig pris. På Reforma Sthlm kan du for eksempel kjøpe lamper fra Dutchbone som passer perfekt inn i hjemmet ditt. Dersom du er på utkikk etter en lampe med et unikt design til å lyse opp hjemmet ditt i vintermørket, så er Dutchbone det rette valget for deg. I tillegg til lamper, designer de også mange møbler og interiørdetaljer som puter og pledd.


Lamper fra Dutchbone

Vi har et stort behov for vakker belysning i alle former under vintermånedene. Med nye lamper fra Dutchbone, kan du være sikker på at du lyser opp ditt hjem på en stilig måte denne vinteren. Uansett hva du ser etter, har garantert Dutchbone en lampe som passer deg. De designer stilige lamper som passer inn i både den moderne og den landlige interiørstilen.

Skap 'Vino'
6836 NOK
2-5 arbeidsdager
Vintage skap 'Lico'
5733 NOK
12-17 dager
Lenestol 'Bar' - Brun
5059 NOK
20-25 dager
Vintage vinduspeil
2286 NOK
10-15 dager
Vintage tinnskap - turkis
6882 NOK
2-5 arbeidsdager
Stol 'Blackwood' - Valnøtt
2497 NOK
2-5 arbeidsdager
Byråets 'klasse'
14924 NOK
10-15 dager
RESPONSIBLE
Skap - resirkulert tre
6882 NOK
2-5 arbeidsdager
Sidebord 'Crane' - Svart
1712 NOK
2-5 arbeidsdager
Black Beam speil
1737 NOK
41-46 dager
Skap 'Meena'
9179 NOK
10-15 dager
Konsollbord 'Klasse'
5733 NOK
10-15 dager
Sofabord 'klasse'
5487 NOK
2-5 arbeidsdager
25
Spisestol - fløyel / grønn
1648 NOK (2197 NOK)
2-5 arbeidsdager
Taklampe 'Kubu'
1997 NOK
2-5 arbeidsdager
Skjenk 'Boli' - Svart
7456 NOK
10-15 dager
RESPONSIBLE
Spisebord 'Pepper'- 160x90
9754 NOK
10-15 dager
Skap 'Jove'
6687 NOK
2-5 arbeidsdager
Sidebord - Emerald
2079 NOK
10-15 dager
1  2  3  4  Neste »  |  Vis alle

Reforma Sthlms har ett bredt og variert utvalg i merket Dutchbone. Dersom du trenger møbler til ditt hjem, vil du sikkert finne det her. De designer vakre og stilrene stoler, spisebord, hyller, garderobeskap og avlastningsbord. Deres designfølelse har en sterk industriell påvirkning, samtidig som de blir strippet ned og gjort minimalistisk. Funksjonalitet og estetikk kombinert! To ord vi elsker å høre i samme setning, spesielt når det kommer til møbler og innredning


Kjøp Dutchbone på nett

Enten du ser etter møbler, lamper eller interiørdetaljer selger vi her på Reform Sthlm et bredt spekter fra Dutchbone. Vår største prioritet er at du som kunde enkelt kan handle på nett, og derfor legger vi stor vekt på vår kundeservice og lynraske leveranser. I tillegg tilbyr vi gratis frakt på alle kjøp over 500 kr, så ikke nøl med å kjøpe den lampen du har sett på så lenge!

Recycled materials

Recycled Materials

22% av de möbler vi sålt under 2020 har varit tillverkade av återvunna material. Vi vill framåt få denna andel att växa med 10% årligen.

Sustainable transport

Sustainable Transport

Ingenting som går att köpa hos oss har transporterats med flyg. Vi fraktar uteslutande med iso14001-certifierade båtar och erbjuder mer hållbara fraktalternativ i kassan.

Buy For Good

Buy for good

För varje order tar Reforma en del av vinsten för att investera i grön el-produktion. Vi har hittills byggt vindkraftverk i Kina och solcellsplarker i Indien.

Locally produced

Locally produced

Under 2020 har Reforma utökat sitt sortiment av möbler och inredning som produceras i Europa. Kortare transport leder till minskade utsläpp.

Sustainable packaging

Sustainable Packaging

Våra ordrar packas i FSC-märkta kartonger och skyddas till största del av återvunnen plast. Vi uppmanar alla våra kunder att återvinna allt emballage som våra artiklar skickats i.

Good working conditions

Good Working Conditions

Vi producerar våra möbler i fabriker som erbjuder schyssta arbetsvillkor och marknadsmässiga löner. Detta säkerställs genom kontroller utförda av oberoende kontrollkontor.

Certified factories

Certified Factories

De flesta av våra möbler är tillverkade i fabriker som arbetar aktivt med avfallshantering, smart resursanvändning och har nolltolerans för kemikalier eller andra farliga material.

Animal welfare

Animal Welfare

För de mattor och möbler som är tillverkade av ull och läder ser vi till att det i produktion och materialval tas hänsyn till djur och natur.

Biodegradeable

Biodegradeable

Många av våra möbler och inredningsdetaljer är 100% nedbrytbara. I praktiken betyder det att möbeln kan brytas ner av naturen lika enkelt som matrester.