Gratis frakt over 1999 nok*       Tollfritt       200% klimakompensert
Laster inn

Oppbevaring

Kjøp bærekraftige og klimasmarte oppbevarings- og lagringsmøbler på Reforma

Finn vakre oppbevaringsmøbler og møbler til alle tingene i hjemmet i din spesielle interiørdesignstil hos oss på Reforma! At du skal kunne kjøpe bærekraftige og klimasmarte oppbevaringsmøbler, kurver og skuffer på en enkel og inspirerende måte er viktig for oss! Å kjøpe moderne oppbevaringsmøbler eller vintageoppbevaring uten å gå på kompromiss med holdbarheten, bør være like enkelt som det er morsomt! Derfor er vi i Reforma stolte over at alle lagervarer ofte sendes samme dag som du bestiller, og at du dermed kan forvente raske leveranser av dine bærekraftige oppbevaringsmøbler og klimasmarte skuffer, bokser og kurver! I tillegg tilbyr Reforma også sikre betalinger, smidige returprosesser og oppmerksom kundeservice. Velkommen til oss på Reforma når du vil kjøpe slitesterke malerier, plakater og plakater på nett Leter du etter klimasmarte oppbevaringsmøbler og kurver til soverommet eller hallen?

Leter du etter ny oppbevaring eller en kurv til stuen?

Da har du kommet til rett sted! Vi i Reforma har flere forskjellige typer oppbevaringsmøbler, som f.eks moderne kurver, vintage eplebokser, små boller, kommoder med patina og billige trekasser. Vi har oppbevaringsmøbler i mange forskjellige stiler, priser og materialer slik at du kan finne det oppbevaringsstedet som passer best til ditt hjem og din interiørdesignstil! Vi tilbyr oppbevaringsmøbler fra flere kjente merker som f.eks. House Doctor, Bloomingville, Nordal, Hubsch, Madam Stoltz, Trademark Living, Zuiver og fra vårt eget merke Reforma. Våre oppbevaringsmøbler er egnet for hjem som har en (eller en blanding) av følgende interiørstiler: moderne design, shabby chic interiør, vintage møbler, dansk design og landlige møbler.
Les mer

Produkter

Akkurat nå finnes det ingen produkter under denne rubrikken.
Bærekraftig oppbevaring - Et bredt utvalg med forskjellige modeller og prisklasser

Du kan aldri få for mye lagringsplass og smart oppbevaring! Kjøper du holdbare og klimasmarte oppbevaringsmøbler, kan du også nyte det med ekstra god samvittighet! Å lagre ting og dingser på en ryddig og stilig måte kan forvandle hjemmet fra et rotete sted til en oase hvor du kan lade opp batteriene! Vi anbefaler derfor å investere litt ekstra i oppbevaring og har blant annet kommoder, hyller, skap og mediemøbler i flere forskjellige stiler og størrelser.

Kjøp bærekraftige og klimasmarte oppbevaringsmøbler fra Reforma, House Doctor, Bloomingville, Nordal og mange andre

Her finner du alle holdbare oppbevaringsmøbler som er i vårt store sortiment. Utvalget er bredt, og vi har lagringsplass for alle stiler og lommebøker. Vi er ekstra stolte av våre oppbevaringsmøbler i kategorien responsible, ettersom kjøp av disse møblene betyr et bærekraftig kjøp der oppbevaringsmøblene blir nøye sjekket og inspisert. Uansett hvilken type lagring du leter etter, vil du garantert finne noe som passer ditt hjem her. Velg og vrak blant store og små oppbevaringsmøbler, moderne oppbevaring og vintage skuffer. Her er noe for alles smak! Hos Reforma er det mye lagring i forskjellige varianter og flere prisklasser.
Logg inn
Recycled materials

Recycled Materials

22% av de möbler vi sålt under 2023 har varit tillverkade av återvunna material. Vi siktar på att fördubbla denna siffra under 2024.

Sustainable transport

Sustainable Transport

Ingenting som går att köpa hos oss har transporterats med flyg. Vi fraktar uteslutande med iso14001-certifierade båtar och erbjuder mer hållbara fraktalternativ i kassan.

Buy For Good

Buy for good

För varje order tar Reforma en del av vinsten för att investera i grön el-produktion. Vi har hittills byggt vindkraftverk i Kina och solcellsplarker i Indien.

Locally produced

Locally produced

Under 2023 har Reforma utökat sitt sortiment av möbler och inredning som produceras i Europa. Kortare transport leder till minskade utsläpp.

Sustainable packaging

Sustainable Packaging

Våra ordrar packas i FSC-märkta kartonger och skyddas till största del av återvunnen plast. Vi uppmanar alla våra kunder att återvinna allt emballage som våra artiklar skickats i.

Good working conditions

Good Working Conditions

Vi producerar våra möbler i fabriker som erbjuder schyssta arbetsvillkor och marknadsmässiga löner. Detta säkerställs genom kontroller utförda av oberoende kontrollkontor.

Certified factories

Certified Factories

De flesta av våra möbler är tillverkade i fabriker som arbetar aktivt med avfallshantering, smart resursanvändning och har nolltolerans för kemikalier eller andra farliga material.

Animal welfare

Animal Welfare

För de mattor och möbler som är tillverkade av ull och läder ser vi till att det i produktion och materialval tas hänsyn till djur och natur.

Biodegradeable

Biodegradeable

Många av våra möbler och inredningsdetaljer är 100% nedbrytbara. I praktiken betyder det att möbeln kan brytas ner av naturen lika enkelt som matrester.

Vår laveste pris 1-30 dager før prisavslag:

MERK. Prisen er den laveste prisen som er brukt for produktet 1-30 dager før gjeldende prisavslag ble utført. Unntaket er dersom det er foretatt gradvise reduksjoner, så vis laveste pris 1-30 dager før første prisreduksjon.