Watt & VEKE

Watt & VEKE

Watt & VEKEs interiørdesignfilosofi fokuserer på at belysningen i hjemmet ditt skal være like vakkert som et skuespill. De legger også stor vekt på å alltid være først ute med trender innen interiør og design, derfor kan du være sikker på at med en lampe fra Watt & VEKE oppgraderer du hjemmet ditt på beste vis. Den perfekte blandingen av inspirasjon, innovasjon og teknologi har skapt disse fantastiske lampene som vil lyse opp hjemmet når mørket faller på.


Kjøp lamper fra Watt & VEKE på nett

Kjøp lamper fra Watt & VEKE på nett hos oss på Reforma, og få din vakre belysning levert direkte hjem. Lettere og smidigere enn dette blir det ikke! Uansett om du leter etter en ny taklampe til å henge over middagsbordet, en stilig gulvlampe som skal settes ved siden av sofaen eller en dekorativ vegglampe som er både kunstverk og lyskilde, har du funnet rett merke! Blant sortimentet til Watt & VEKE kan du bli inspirert og drømme deg bort i belysningens lyse verden. Gjennomtenkt og smakfullt design, kombinert med møysommelige utvalgte materialer (som fløyel, sateng, glass, metall og papir) er sortimentet lekent og innovativt samtidig som produktene er klassiske og vil forbli relevante sesong etter sesong.

Bordlampe 'Oscar' (L)
1771 NOK
2-5 arbeidsdager
Bordlampe 'fransk'
933 NOK
6-10 hverdager
Bordlampe 'Pelle' - Vit
2295 NOK
6-10 hverdager
Bordlampe 'Spoon'
3052 NOK
6-10 hverdager
Brødlampe 'Box' Hvit
2288 NOK
6-10 hverdager
Brødlampe 'Box' -Svart
2288 NOK
6-10 hverdager
Taklampe 'Hope' - Vit
962 NOK
6-10 hverdager
Taklampe 'Deborah'
1063 NOK
6-10 hverdager
'Prisme '- 45cm
1771 NOK
6-10 hverdager
Taklampe 'Wild' - Svart
1959 NOK
6-10 hverdager
'Prisme '- 35cm
1403 NOK
10-13 dager
Lampefot 'Peggy'
2016 NOK
6-10 hverdager
'Prisme '- 55cm
2216 NOK
3-6 dager
'Ellipse '- 80cm
2060 NOK
6-9 dager
Ellipse '- 65cm
1679 NOK
6-9 dager

Rimelige og billige designlamper

En lampe er en interiørdetalj, like mye som den er en lyskilde. Den bør også være rimelig, uten å gå på kompromiss med kvaliteten. Dette har Watt & VEKE lyktes svært bra med å få til. Hos Reforma Sthlm kan du kjøpe rimelige og billige lamper på nettet, med hurtig levering, bekymringsfri retur og en kundeservice som alltid er der for deg. Enten du vil lyse opp hallen, stuen eller soverommet ditt, vil en lampe fra dette fantastiske merket være et perfekt valg for ditt hjem!


Kjøp lamper og belysning på nett

Belysning er muligens det aller viktigste innen interiørdesign for oss som bor i Skandinavia. Derfor mener vi på Reforma at du aldri få for mange lamper i hjemmet ditt. Å ha rikelig med belysning hjemme, er essensielt under de lange vintermånedene. Kjøp lamper på nett, og lys opp hjemmet ditt. Du får en stilig interiørdetalj som er like dekorativ som den er funksjonell.