Olsson & Jensen

Olsson & Jensen

Olsson & Jensen er et svensk interiørdesignfirma som har et øye for design og stil. Deres designfilosofi er at det ikke spiller noen rolle hvilken interiørstil du har i ditt hjem. I sortimentet fra Olsson & Jensen finnes det noe som passer for alle og enhver, og alle produktene er mangefasetterte på en slik måte at de gjør seg bra i alle slags stiler. Uansett om ditt hjem har en klassisk, bohemsk, skalert skandinavisk, moderne, landlig eller industriell stil, vil ditt hjem, (uavhengig av stil) bli forbedret av deres porsele, lamper, putevar eller de andre interiørdetaljene.


Kjøp porselen fra Olsson & Jensen på nett

Olsson & Jensen håndplukker både sin design og de produkter de tilbyr. Sortimentet er bredt og det inneholder både gammelt og nytt. Det mest populære i dette merket er det eksklusive porselenet ─ som luksustallerkener, kopper, suppeboller og serveringsfat. Designet er lekent og smakfullt, og har en balansert kombinasjon av den beste finesse og ekspertise når det kommer til hjemme- og interiørdesign. Kjøp fantastisk porselen fra Olsson & Jensen på nett hos Reforma til markedets beste priser

Middagsfat - 'Poppi'
133 NOK
2-5 arbeidsdager
Info Kjøp
Tekopp - 'Boho hvit'
46 NOK
18-23 dager
Info Kjøp
Pastatallerken / soppskål - 'Poppi'
98 NOK
2-5 arbeidsdager
Info Kjøp
Tallerken 'Yuki' - svart / brun
208 NOK
10-15 dager
Info Kjøp
Tallerken - 'Poppi'
93 NOK
2-5 arbeidsdager
Info Kjøp
Kopp 'Vigdis' - Svart / Hvit
103 NOK
2-5 arbeidsdager
Info Kjøp
RESPONSIBLE
Bordlampe 'Hailey' - Hvit
1337 NOK
2-5 arbeidsdager

Lamper og belysning fra Olsson & Jensen

Stilig belysning og gjennomtenkt lyssetting gjør hvert rom og hjem unikt. Lampene fra Olsson & Jensen er nøye utvalgt i design og valg av materialer, slik at du kan lyse opp hjemmet og din hverdag på en trendy måte som holder stilen sesong etter sesong. Leter du etter en ny bordlampe, taklampe eller gulvlampe? Da har du funnet rett merke. I tillegg til lamper og belysning, finner du også fantastiske interiørdetaljer i Olsson & Jensens sortiment. Du kan for eksempel raskt og enkelt kjøpe dekorative duftlys, som lukter like godt som de er vakre. Sett lysene på badet eller soverommet for å skape en hyggelig atmosfære for deg, din familie og dine gjester.


Kjøp putetrekk fra Olsson & Jensen på nett

Tepper, pledd og vakre putetrekk1 med nøye utvalgte mønstre og materialer beskriver de tekstilene du kan dekorere hjemmet ditt med fra Olsson & Jensen. Ønsker du å gi hele stuen et løft, uten å stresse med å erstatte hele sofaen? Da anbefaler vi disse fantastiske dekorative putetrekkene, de gir hjemmet og stuen et raskt løft. Med myke tepper og stilige puter, skaper du en personlighet i ditt interiør, samtidig som du øker hyggefaktoren flere hakk! Når du handler Olsson & Jensen på nettet, ønsker vi på Reforma at du skal føle deg trygg. Derfor tilbyr vi hurtige leveranser, sikre betalingsalternativer, problemfri retur og en rask og imøtekommende kundeservice.

Recycled materials

Recycled Materials

22% av de möbler vi sålt under 2020 har varit tillverkade av återvunna material. Vi vill framåt få denna andel att växa med 10% årligen.

Sustainable transport

Sustainable Transport

Ingenting som går att köpa hos oss har transporterats med flyg. Vi fraktar uteslutande med iso14001-certifierade båtar och erbjuder mer hållbara fraktalternativ i kassan.

Buy For Good

Buy for good

För varje order tar Reforma en del av vinsten för att investera i grön el-produktion. Vi har hittills byggt vindkraftverk i Kina och solcellsplarker i Indien.

Locally produced

Locally produced

Under 2020 har Reforma utökat sitt sortiment av möbler och inredning som produceras i Europa. Kortare transport leder till minskade utsläpp.

Sustainable packaging

Sustainable Packaging

Våra ordrar packas i FSC-märkta kartonger och skyddas till största del av återvunnen plast. Vi uppmanar alla våra kunder att återvinna allt emballage som våra artiklar skickats i.

Good working conditions

Good Working Conditions

Vi producerar våra möbler i fabriker som erbjuder schyssta arbetsvillkor och marknadsmässiga löner. Detta säkerställs genom kontroller utförda av oberoende kontrollkontor.

Certified factories

Certified Factories

De flesta av våra möbler är tillverkade i fabriker som arbetar aktivt med avfallshantering, smart resursanvändning och har nolltolerans för kemikalier eller andra farliga material.

Animal welfare

Animal Welfare

För de mattor och möbler som är tillverkade av ull och läder ser vi till att det i produktion och materialval tas hänsyn till djur och natur.

Biodegradeable

Biodegradeable

Många av våra möbler och inredningsdetaljer är 100% nedbrytbara. I praktiken betyder det att möbeln kan brytas ner av naturen lika enkelt som matrester.