Lisa Bengtsson

Lisa Bengtsson er et svensk merke som fokuserer veldig mye på design av plakater, postere, kluter og håndklær. Dersom du vil kjøpe et kjøkkenhåndkle eller en plakat med et veldig stilig motiv, er dette det perfekte merket for deg.


Plakater fra Lisa Bengtsson

Dersom du har et rom hjemme som du synes er litt kjedelig og kanskje bør sprites opp litt, kan det være lurt å kjøpe en plakat og henge den på veggen. Med plakater og postere kan du enkelt, raskt og rimelig sprite opp et hvilket som helst rom i ditt hjem! En plakat fra Lisa Bengtsson et perfekt valg, du får en fin plakat med et unikt motiv. Disse plakatene vil med sikkerhet piffe opp din stue, soverom eller hall. Motivene er også veldig søte og passer derfor også perfekt inn på barnerommet.

Plakat Sammen - Betty
199 NOK
2-5 arbeidsdager
Plakat Sammen - Sixty
199 NOK
2-5 arbeidsdager
Plakat Sammen - Owe
199 NOK
2-5 arbeidsdager
20
Oppvaskklut - Ulrica Eleonora
39 NOK (49 NOK)
Midlertidig utsolgt
38
Kjøkkenhåndkle - Betty
99 NOK (159 NOK)
2-5 arbeidsdager
Oppvaskklut - Sixten
49 NOK
2-5 arbeidsdager
Plakat Sammen - Hugo
199 NOK
Midlertidig utsolgt
Plakat Sammen - Maj
199 NOK
2-5 arbeidsdager
25
Kjökkenhåndkle - Sixty
119 NOK (159 NOK)
Midlertidig utsolgt
Oppvaskklut - Betty
49 NOK
Midlertidig utsolgt
Kjökkenhåndkle - Sammen
159 NOK
Midlertidig utsolgt

Kjøkkenhåndklær fra Lisa Bengtsson

Å handle kjøkkenhåndklær kan være kjedelig, og det kan føles som det ikke er noe unikt med dem. Dersom du vil ha et stilig og morsomt kjøkkenhåndkle med et unikt motiv, bør du prøve et kjøkkenhåndkle fra Lisa Bengtsson. Her kan du få stilige og lekne kjøkkenhåndklær med kule motiver som virkelig gir et løft til kjøkkenet ditt! Pass på å kjøp med deg en matchende vaskeklut når du først er i gang!


Kjøp Lisa Bengtsson på nett

På Reforma Stockholm tilbyr vi mange forskjellige produkter fra Lisa Bengtsson, alt fra plakater til kjøkkenhåndklær og vaskekluter. Vi ønsker at det skal være enkelt for deg å handle på nett hos oss, og derfor satser vi mye på følgende ting: Vi sørger for alltid å tilby hurtig levering og god kundeservice. I tillegg byr vi på gratis frakt på alle kjøp over 999 kroner.