Interstil

Designfirmaet Interstil har kontorer over hele Skandinavia, og selger sine flotte produkter i flere forskjellige land. De designer mye forskjellig, både møbler og mindre interiørdetaljer som passer godt sammen i alle typer hjem og interiør. Dersom du liker en nedskalert skandinavisk stil, faller nok deres jernbord med betongplate i smak. Dersom du heller vil ha et landlig vintageformat, har Interstils utvalg massevis av rustikke møbler og oppbevaringsmuligheter med industriell følelse og patina.


Møbler fra Interstil

Interstil designer enkle og stilige møbler som passer godt inn i både nordiske og bohemske hjem. Deres fokus ligger på at møblene skal være funksjonelle, og allikevel opprettholde et vakkert design. Kjøp alt fra bokhyller og skuffer, til klesskap og nattbord fra Interstil. Alt er forseggjort, stilig og smakfullt, og det gjør underverk for ditt interiør!

Lampeskjerm Turku - Bambus
600 NOK
2-5 arbeidsdager
Tre ramme - Metall / Svart
1049 NOK
2-5 arbeidsdager
64
Oppbevaringsboks Vende - Hvit S
39 NOK (109 NOK)
2-5 arbeidsdager
Bordlampe Bend - Kobber
479 NOK
2-5 arbeidsdager
70
Oppbevaringsboks Slå - Grå S
39 NOK (129 NOK)
2-5 arbeidsdager
Plaid Chess - Beige
179 NOK
2-5 arbeidsdager
Vegghylle Hangout (1)
1019 NOK
6-10 hverdager
Plaid Inca - Grå
199 NOK
2-5 arbeidsdager
3 stk Rush - Tang
1189 NOK
6-10 hverdager
Sengbord Empire - Metal
3000 NOK
6-10 hverdager
Aviskorg - Cognac
139 NOK
Midlertidig utsolgt
Kurv Semarang - Bananblad
1200 NOK
6-10 hverdager
Lysestake 'Lotus' - Gull
329 NOK
6-10 hverdager
1  2  3  Neste »  |  Vis alle

Interiørdetaljer fra Interstil

Dersom du ser etter noe litt mindre for å sprite opp et kjedelig rom, har Interstil mange alternativer å velge mellom. Vakre puter, pledd, dekorative globuser (se for eksempel deres vakre og antikke globuslampe) og stilige vedstativer er bare noen få eksempler på alle de interiørdetaljene du finner på Reforma Sthlm. Vakker belysning som taklamper, lampeskjermer og bordlamper finnes også i dette brede og inspirerende sortimentet.


Kjøp Interstil på nett

Vi på Reforma Stockholm har et bredt spekter av produkter fra Interstil. Fra vakre rustikke møbler til nydelige og iøynefallende interiørdetaljer. For å gjøre det enkelt for deg å handle hos oss, tilbyr vi hurtig levering, god kundeservice og gratis frakt på alle kjøp over 500 kr. Vi ønsker å gjøre det så enkelt som mulig for deg å kjøpe produkter fra Interstil på nett.