Broste Copenhagen

Broste Copenhagen er en dansk bedrift som man kanskje kan se av navnet. De fokuserer hovedsakelig på interiør til hjemmet, med stilige malerier, vaser og forskjellige møbler. Her på Reforma Sthlm fører vi mange produkter fra Broste Copenhagen. Vi selger alt fra malerier og interiør til møbler og stilige vaser. Dersom 1 du er ute etter noe som kan blåse liv i et lite rom, er disse maleriene perfekte. Maleriene har svært unike motiver som helt sikkert vil gi et nytt liv til rommet.


Malerier fra Broste Copenhagen

Broste Copenhagen selger mange malerier, og her på Reforma Sthlm selger vi også flere av disse maleriene. Hvis du er ute etter noe som kan blåse liv i et lite rom, er disse maleriene perfekte. Maleriene har svært unike motiv som helt sikkert vil gi et nytt liv til rommet.

Vas Rakel S - Glass
222 NOK
2-5 arbeidsdager
34
Stol Comfy - Stål Hvit
647 NOK (976 NOK)
2-5 arbeidsdager
Vas Rakel M - Glass
297 NOK
2-5 arbeidsdager
Vas Rakel L - Glass
297 NOK
2-5 arbeidsdager
54
Vegglampe Ringer - Svart metall
808 NOK (1739 NOK)
2-5 arbeidsdager
19
Taklampe Conical - Nakenbetong
557 NOK (687 NOK)
2-5 arbeidsdager
17
Bord Jelva - Large - Messing
1899 NOK (2295 NOK)
2-5 arbeidsdager
Sofa Wind - Blå
17995 NOK
6-10 hverdager
1  2  3  Neste »  |  Vis alle

Møbler fra Broste Copenhagen

Dersom du er på utkikk etter vakre og stilrene møbler, bør du definitivt velge Broste Copenhagen. Deres møbler har en minimalistisk design, med en stil som passer perfekt i de fleste hjem. Du kan også kjøpe forskjellige hyller og kurver med et helt unikt design.


Kjøp Broste Copenhagen på nettet

Vi ønsker at det skal være enkelt å kjøpe produkter fra Broste Copenhagen. Derfor jobber vi kontinuerlig for deg som kunde, slik at du skal få den beste opplevelsen som er mulig. Vi investerer for eksempel tungt i trygge betalinger, raske leveranser og på kundeservice. Fordi vi ønsker at du som kunde skal føle at du har gjort et godt kjøp, tilbyr vi også gratis frakt dersom du kjøper varer for over 999 Norske kroner.