Broste Copenhagen

Broste Copenhagen er en dansk bedrift som man kanskje kan se av navnet. De fokuserer hovedsakelig på interiør til hjemmet, med stilige malerier, vaser og forskjellige møbler. Her på Reforma Sthlm fører vi mange produkter fra Broste Copenhagen. Vi selger alt fra malerier og interiør til møbler og stilige vaser. Dersom 1 du er ute etter noe som kan blåse liv i et lite rom, er disse maleriene perfekte. Maleriene har svært unike motiver som helt sikkert vil gi et nytt liv til rommet.


Malerier fra Broste Copenhagen

Broste Copenhagen selger mange malerier, og her på Reforma Sthlm selger vi også flere av disse maleriene. Hvis du er ute etter noe som kan blåse liv i et lite rom, er disse maleriene perfekte. Maleriene har svært unike motiv som helt sikkert vil gi et nytt liv til rommet.

32
Bord Comfy Steel - Grey
999 NOK (1479 NOK)
Midlertidig utsolgt
17
Bord Jelva - Large - Messing
1899 NOK (2295 NOK)
2-5 arbeidsdager
27
Brick Table Lulu - Vintage grönn
599 NOK (815 NOK)
Midlertidig utsolgt
38
Brick Table Lulu L - Vintage grå
699 NOK (1129 NOK)
Midlertidig utsolgt
43
Julepynt - Tree Cone (Large)
399 NOK (699 NOK)
Midlertidig utsolgt
1  2  3  Neste »  |  Vis alle

Møbler fra Broste Copenhagen

Dersom du er på utkikk etter vakre og stilrene møbler, bør du definitivt velge Broste Copenhagen. Deres møbler har en minimalistisk design, med en stil som passer perfekt i de fleste hjem. Du kan også kjøpe forskjellige hyller og kurver med et helt unikt design.


Kjøp Broste Copenhagen på nettet

Vi ønsker at det skal være enkelt å kjøpe produkter fra Broste Copenhagen. Derfor jobber vi kontinuerlig for deg som kunde, slik at du skal få den beste opplevelsen som er mulig. Vi investerer for eksempel tungt i trygge betalinger, raske leveranser og på kundeservice. Fordi vi ønsker at du som kunde skal føle at du har gjort et godt kjøp, tilbyr vi også gratis frakt dersom du kjøper varer for over 999 Norske kroner.