Bloomingville

Det danske merket Bloomingville skaper populære møbler og interiørdetaljer som er på alle interiøreksperters lepper. På Reforma Sthlm kan du kjøpe alle de siste nyhetene fra Bloomingville på nettet til en konkurransedyktig pris, og med rask levering. Bloomingville møbler har et lekent og fargerikt uttrykk som passer inn både i den moderne og landlige interiørstilen. Deres fokus er på vakre potter og vaser, tidløs porselen og trendfølsomme møbler som virkelig har det lille ekstra! Med et stort utvalg som er tilpasset de minste, er dette merket også perfekt for de som leter etter interiørdesign til barnas rom.


Møbler fra Bloomingville

Trenger du et nytt salongbord til stuen, en komfortabel sofa å hvile i, en statement-lampe i messing eller en unik hylle til bøkene dine? Da har du kommet til rett sted! Vårt utvalg av Bloomingville møbler er stort, og du vil definitivt finne noe som gir hjemmet ditt en trendy oppdatering. I tillegg til møbler, selger vi også et stort utvalg av oppbevaringskurver, dekorasjon, putevar og tepper. Alt i en eksklusiv og moderne stil!

Skap 'sant'
8330 NOK
21-24 dager
Styreleder 'Wendel'
2330 NOK
6-10 hverdager
Display skap 'Opal'
11663 NOK
6-10 hverdager
Displayskap 'Isabel'
16663 NOK
6-10 hverdager
Salongstol 'Kelia'
4997 NOK
6-10 hverdager
Skap 'Otto'
2552 NOK
102-105 dager
Pall 'Cleo'
2886 NOK
6-10 hverdager
Speil 'Oval' - 15x45
579 NOK
6-10 hverdager
Pledd - Natur / Ull
1386 NOK
6-10 hverdager
Kruka - Stone / Nature
228 NOK
2-5 arbeidsdager
Potter 2 sett - skjør
219 NOK
2-5 arbeidsdager
Pute - Sennep / bomull
659 NOK
2-5 arbeidsdager
Barkrakk 'Form' - Svart
3049 NOK
2-5 arbeidsdager
1  2  3  4  5   »  |  

Bloomingville - Hjemmeinnredning

Reforma Sthlm er stolte av å si at vi er en av Bloomingvilles fremste leverandører, og hos oss ​​kan du kjøpe alt fra deres utvalg når du ønsker å dekorere ditt hjemmet ditt. Deres sortiment strekker seg langt, i tillegg til klassiske møbler som bord, lamper og stoler kan du også handle interiørdetaljer som porselen, potter, puter og speil. For ikke å glemme alt det vakre til barnas rom! Forny ditt kjære barns rom med alt fra et søtt maleri til Bloomingvilles leker!


Handle Bloomingville på nett

Når du handler Bloomingville på nett hos oss på Reforma Sthlm, ønsker vi at du skal føle deg trygg og fornøyd med din shoppingopplevelse. Vi tilbyr sikre betalinger, og vi gjør vårt ytterste for å sørge for at du får en så rask levering som mulig. Dersom du er usikker på noe, er du velkommen til å sende en e-post til vår 1 kundeservice. En trygg shoppingopplevelse med oss ​​betyr også at varene dine i fred og ro leveres til ditt hjem. Du ser om de passer inn, og hvis du ikke er fornøyd, kan du alltid smidig og enkelt returnere produktet til oss..