A Lot Decoration

I sortimentet A Lot Decoration kan du handle alt fra interiørvarer som lysestaker og stearinlys til mindre møbler, for eksempel stilige vegghyller og speil. Deres interiørdesignfilosofi flirter med vintage og industri, mens alt har et veldig eksklusivt og unikt utseende. Lekket design kombineres med velvalgte materialvalg som resulterer i de ultimate interiørdetaljer for ditt hjem. Mye av tilbudet fra Lot Decoartion er inspirert av dyreriket, og du kan derfor dekorere hjemmet ditt med for eksempel en bokstøtte i form av gyldne aper eller noen av deres ubehagelige veggdekorasjoner i form av en enhjørning, svan eller hest. Utvalget er estimert så mye av de små som de voksne, og passer derfor godt i både stuen og barnas rom.


Interiordesign fra A Lot Decoration

Rå betong, patinerad metall och antik mässing. Inredningsdetaljerna från A Lot Decoration har ett tydligt fokus med exklusivitet och vintage som ledord. Oavsett om du vill klicka hem underbart snygga dekorationsskålar eller om du önskar pryda ditt hem med nya dekorativa ljusslyktor, garanterar vi dig att du kommer att hitta något i sortimentet från A Lot Decoration. Designen är unik med mycket charm och patina. Häftigast är nog vägghyllorna i industriell och vintage stil, gjorda av rått järn och härlig betong. Dessa typer av material passar lika bra i det moderna hemmet som det mer lantliga eller bohemiska.

Statuer Monkey - Gull
129 NOK
Midlertidig utsolgt
45
Glassflaske - Grönn 250 ml
49 NOK (89 NOK)
2-5 arbeidsdager
51
Glassflaske - Grönn 150ml
39 NOK (79 NOK)
2-5 arbeidsdager
40
Glassflaske - Grönn 400ml
59 NOK (99 NOK)
2-5 arbeidsdager

Lampe fra A Lot Decoration

Lysene fra mye dekorasjon har et eksklusivt utseende, men samtidig er de lekende i deres design. Med messing, gull og metall som nøkkelord, vil du gi hjemmet ditt en trendy lyskilde og lyse opp et hvilket som helst rom når det faller mørkt. Rimelig lys som i tillegg har en iøynefallende stilig design er det enkleste for deg her på Reforma. Rask levering, jevnere avkastning og høflig kundeservice gjør at du føler deg trygg når du kjøper innredning, lys og møbler fra A Lot Decoration online.


Lagring fra A Lot Decoration

I sortimentet A Lot Decoration finner du nyskapende tenkning og dyrebar lagring til en veldig god pris! Lurer du på hvordan du lagrer smykker, alle ledninger som synes å ligge litt her og leve i hjemmet, hodetelefonene eller noe godt og bra, på en smart og smart måte? For eksempel kan du klikke på en av de nydelige boksene som dette fantastiske merket tilbyr. Oppbevaringsboksene ser ut som bøker du kan stå i bokhylle eller på forsiden av nattbordet eller nattbordet. I disse bokhyllene kan du lagre dine små ting nøye og samtidig gjøre deg klar og ferdig i ditt hjem. Mye dekorasjon tilbyr også kule bokhyller og vegghylle i industriell stil som passer like godt til terrassen for å sette blomsterpotter på som innendørs for å lagre bøker eller innrammede fotografier.