Retur & Angerrett
RETUR & ANGRERETT

Angrerett:
Når du handler på Reforma Stockholm har du rett til å angre ditt kjøp innen 14 dager etter at du har mottatt varen. Dette forutsetter at produktet er i uendret stand, det vil si ubrukt og uskadet. Det er tillatt å åpne forpakningen og kontrollere varen på en slik måte at produktet og forpakningen ikke blir skadet. 
Når du benytter deg av angreretten står du som kunde for returfrakten på 199 nok. Øvrige omkostninger, som kostnad for varen og frakt fra oss til deg vil tilbakebetales. Vi belaster 299 nok for varer som ikke hentes ut. Hvis du angrer ditt kjøp etter at bestillingen er pakket og sendt fra oss, må du hente ut pakken og sende den tilbake til oss, ellers blir den registrert som "ikke mottatt" og kostnaden blir debitert automatisk.

Varen må returneres i orginalforpakningen/embalasjen.

Unntak fra angreretten
:

Ved kjøp av et produkt som lages spesielt for deg og etter dine spesifikke ønsker, gjelder ikke angreretten. Eksempel på dette er om du kjøper en sofa med et spesifikt stoff som så lages spesielt for deg.
Ved bestilling av en spesialprodusert vare vil vi kontakte deg for godkjenning før ordren ekspederes.

Vennligst observer at angreretten ikke gjelder firma.

Angreretten gjelder ikke gavekort.


Slik gjør du en retur:
Ved retur av varer som du har fått levert hjem til din bolig (møbler og andre større produkter), kontakter du Reforma Stockholms kundeservice. Deretter avtaler vi henting via Bring som kontakter deg for å avtale tidspunkt for henting. Ved retur av varer du har hentet på et utleveringsted returneres varene gjennom å levere pakken på nærmeste posthus eller post i butikk. Vi belaster 200 kr for pakker returnert til oss med skadet originalemballasje. Dette skyldes at returer med skadet eller manglende originalemballasje ikke anses som en godkjent retur.


Obs! Ta alltid kontakt med Reforma Stockholms kundetjeneste før en eventuell retur. Dette påskynder prosessen for kreditering til kunden og Reforma Stockholm bidrar med en fraktseddel. Når du utnytter din angrerett står du som kunde alltid for returfrakten. Om Reforma Stockholm har bidratt med en returfraktseddel vil tilbakebetalingen for varene minskes med kostnaden for returfrakten.

Vær nøye med å pakke varen ordentlig, bruk den opprinnelige produktforpakningen samt beskyttende transportemballasje, slik som varen ble levert i til deg. Merk at du står for risikoen om produktet skades når det fraktes tilbake til oss. Om varen er av større verdi, anbefaler vi derfor at transporten forsikres. Reforma Stockholm kommer ikke til å løse ut pakker som sendes i postoppkrav.
Tilbakebetalingen skjer til din bankkonto innen 30 dager etter at vi har mottatt og godkjent din retur.