SALG! / Dekorasjon

Dekorasjon

40
Veggspeil 'Industri' - 200x100 cm
4499 NOK (7499 NOK)
2-5 arbeidsdager
20
RESPONSIBLE
Speil 'Caspian' - Mørkebrun
1199 NOK (1499 NOK)
22-27 dager
20
RESPONSIBLE
Speil 'kaspisk' natur
1199 NOK (1499 NOK)
17-22 dager
15
Klokke - Marmor og gull
609 NOK (719 NOK)
2-5 arbeidsdager
55
Veggspeil med hylle - 'Svart'
999 NOK (2199 NOK)
2-5 arbeidsdager
20
3-packs Potter 'Ave' - Betong
495 NOK (619 NOK)
10-15 dager
20
Vase 'Surat' - Svart/Grå
325 NOK (406 NOK)
2-5 arbeidsdager
31
20-Pakke servietter - 'Superhero'
41 NOK (59 NOK)
2-5 arbeidsdager
Velkommen til vår vårt dekorasjonssalg fylt med vakker, stilig, trendy og sist men ikke minst, rimelig interiørdesign og dekorasjon.
Alt du trenger for å sette prikk over i'en og gjøre hjemmet ditt ekstra personlig.

Billig innredning og dekorasjon til kampanjepris online

Kjøp rimelige putevar i materialer som lin og fløyel på SALG. Hvem vil ikke oppdatere sofaen med en nydelig fløyelspute eller en naturlig og vakker linpute i en vakker farge?! I området nedenfor er det et stort utvalg av putevar i forskjellige stiler og farger. Hvis du i stedet leter etter vakre figurer å plassere i din trendy bokhylle, kan du finne fine skulpturer med vakre former og motiver her, alle på nedsatt pris! Vi ønsker å kunne tilby våre kunder vakre møbler til en lav pris. Kanskje du vil oppdatere hjemmet ditt med noen nye skåler, en ny veggklokke eller vaser, men er ikke så tilbøyelig til å betale for mye? Da er denne kategorien perfekt for deg da du kan kjøpe både veggklokker på SALG og vakre skåler til kjøkkenet på SALG. Hjeminnredning og dekor til hjemmet til de beste prisene finner du online på Reforma Sthlm. Kjøp billig hjemmeinnredning på nettet på Reforma, og du kan forvente raske leveranser, sikker betaling og en hjelpsom kundeservice hvis du trenger hjelp med bestillingen. Vår hovedprioritet er å tilby rimelige møbler med høy designfaktor og kvalitet til våre kunder. Blant interiørdetaljer og dekorasjoner som vi for tiden selger på salg, kan du finne alt fra julepynt og lysestaker, til skåler, putevar og vintage-flasker.
Recycled materials

Recycled Materials

22% av de möbler vi sålt under 2020 har varit tillverkade av återvunna material. Vi vill framåt få denna andel att växa med 10% årligen.

Sustainable transport

Sustainable Transport

Ingenting som går att köpa hos oss har transporterats med flyg. Vi fraktar uteslutande med iso14001-certifierade båtar och erbjuder mer hållbara fraktalternativ i kassan.

Buy For Good

Buy for good

För varje order tar Reforma en del av vinsten för att investera i grön el-produktion. Vi har hittills byggt vindkraftverk i Kina och solcellsplarker i Indien.

Locally produced

Locally produced

Under 2020 har Reforma utökat sitt sortiment av möbler och inredning som produceras i Europa. Kortare transport leder till minskade utsläpp.

Sustainable packaging

Sustainable Packaging

Våra ordrar packas i FSC-märkta kartonger och skyddas till största del av återvunnen plast. Vi uppmanar alla våra kunder att återvinna allt emballage som våra artiklar skickats i.

Good working conditions

Good Working Conditions

Vi producerar våra möbler i fabriker som erbjuder schyssta arbetsvillkor och marknadsmässiga löner. Detta säkerställs genom kontroller utförda av oberoende kontrollkontor.

Certified factories

Certified Factories

De flesta av våra möbler är tillverkade i fabriker som arbetar aktivt med avfallshantering, smart resursanvändning och har nolltolerans för kemikalier eller andra farliga material.

Animal welfare

Animal Welfare

För de mattor och möbler som är tillverkade av ull och läder ser vi till att det i produktion och materialval tas hänsyn till djur och natur.

Biodegradeable

Biodegradeable

Många av våra möbler och inredningsdetaljer är 100% nedbrytbara. I praktiken betyder det att möbeln kan brytas ner av naturen lika enkelt som matrester.