Øvrig - Utendørsmøbler

Øvrig

Velkommen til Reformas utvalg av tilbehør til terrassen, hagen eller balkongen. Ved hjelp av lykter og pledd kan du lage den drømmeterrassen som mange av oss drømmer om.

Dekorasjon til terrassen din online hos Reforma

Hagen, balkongen eller terrassen trenger ikke bare hagemøbler. Med hjelp av dekorasjon og pynt kan man lage en deilig oase.Vi synes ikked et er noe galt med å dekorere uteplassen, balkongen eller hagen som om det var innendørs. I Reformas sortiment finner du blant annet en rekke veggdekorasjoner på nettet som gjør at uteplassen føles mer som et eget rom. I tillegg til veggdekorasjoner av forskjellige slag, finner du også oppbevaring. I Reformas utvalg av hagemøbler på nettet finner du hyller i jern som tåler regn og vind. Bruk disse til oppbevaring eller hvorfor ikke som et sted til vekster og planter. Hvis du har en utepeis, har vi i Reforma alt tilbehør du trenger online til dette. Vi har en trekurv og en vedkurv og til og med en bålpanner.

Vannkanne - Svart/Jern
599 NOK
2-5 arbeidsdager
RESPONSIBLE
Eplekasse / Trekasse - Hvit
699 NOK
2-5 arbeidsdager
Vedstativ 'grind'
1098 NOK
30-35 dager
Plantemøbler 'Nordic' - Eik
3950 NOK
2-5 arbeidsdager
20
RESPONSIBLE
Treboks 'Sunny' - Tre
319 NOK (399 NOK)
2-5 arbeidsdager
Vannkanne - Børstet messing 2
424 NOK
2-5 arbeidsdager
20
RESPONSIBLE
Treboks 'Hvetekorn' - Hvit / tre
319 NOK (399 NOK)
2-5 arbeidsdager
Gryte på stativ - svart L
1997 NOK
2-5 arbeidsdager
Gryte - Metall/Grå
2413 NOK
2-5 arbeidsdager
25
Lykt - 'Drop'
38 NOK (51 NOK)
2-5 arbeidsdager
20
RESPONSIBLE
Trekasse 'Torv' - Tre
359 NOK (449 NOK)
2-5 arbeidsdager
Gryte 'CEMA' Black L
2109 NOK
6-10 hverdager
Vann kan Gråt/Sink/Jern
599 NOK
2-5 arbeidsdager
RESPONSIBLE
Plaid 'Throw' - Resirkulert 2
169 NOK
2-5 arbeidsdager
RESPONSIBLE
Vintage lykt
489 NOK
2-5 arbeidsdager
Gryte 2 stk - Gul
419 NOK
2-5 arbeidsdager
Hengekanne - Svart
155 NOK
2-5 arbeidsdager
25
Skulptur "Figur" - Svart 2
58 NOK (77 NOK)
2-5 arbeidsdager
Hanging Pot - Multi
357 NOK
2-5 arbeidsdager
1  2  3  4  Neste »  |  Vis alle
Lysestaker til terrassen din på nett

Vi er flinke i Skandinavia til å dekorere hjemmene våre med belysning, ettersom vi er vant til mørke vinterkvelder. Hos Reforma mener vi at du bør ta denne tanken med deg til terrassen din. Belysning skaper en koselig atmosfære, som man selvfølgelig også vil ha ute på terrassen, slik at vi kan forlenge dagene og sitte ute enda lenger. I Reformas sortiment med  stearinlys på nettet finner du både lykter som kan henges opp og som kan stå på bakken. Hengende stearinlys skaper en liten oase og som kan friste deg til å bruke terrassen mye mer enn før. Lyktene som Reforma tilbyr online passer like godt i den store hagen som på den lille balkongen. Vi i Reforma mener at alle skal ha en rekke lykter til utendørs bruk. Du finner også fakkelholdere i stål som også kan brukes når det er snø. I Reformas store utvalg av rimelige lyslykter og fakkelstativ finner du produkter fra kjente designmerker som House Doctor, Miljögården, Hubsch og Bloomingville.

Krukker og potter til balkongen, terrassen eller hagen online

Hos oss finner du et stort utvalg av potter til hagen din online. Du finner solide potter i betong og stein som ser veldig fine ut i store hager. Du vil også finne mange krukker på stativer. Disse er super fine å dyrke i eller å dekorere terrassen din med. Plasser flere potter i forskjellige størrelser for å lage en personlig uteplass. I Reformas sortiment finner du også potter til balkongen. I tillegg til det tidligere nevnte, har vi rimelige blomsterkasser å henge på balkongen din. I utvalget av pottehengere på nettet finner du både grytehengere for en og for to potter. I tillegg til selve pottene, finner du stilige vannkanner online på Reforma som hjelper deg å ta vare på plantene dine uten å føle behov for å gjemme vannkannen. Nettopp fordi den er så vakker. I tillegg til grytehengerne har vi rimelige plantetrapper og blomsterstøtter som fullfører kultiveringen og terrassen din.
Recycled materials

Recycled Materials

22% av de möbler vi sålt under 2020 har varit tillverkade av återvunna material. Vi vill framåt få denna andel att växa med 10% årligen.

Sustainable transport

Sustainable Transport

Ingenting som går att köpa hos oss har transporterats med flyg. Vi fraktar uteslutande med iso14001-certifierade båtar och erbjuder mer hållbara fraktalternativ i kassan.

Buy For Good

Buy for good

För varje order tar Reforma en del av vinsten för att investera i grön el-produktion. Vi har hittills byggt vindkraftverk i Kina och solcellsplarker i Indien.

Locally produced

Locally produced

Under 2020 har Reforma utökat sitt sortiment av möbler och inredning som produceras i Europa. Kortare transport leder till minskade utsläpp.

Sustainable packaging

Sustainable Packaging

Våra ordrar packas i FSC-märkta kartonger och skyddas till största del av återvunnen plast. Vi uppmanar alla våra kunder att återvinna allt emballage som våra artiklar skickats i.

Good working conditions

Good Working Conditions

Vi producerar våra möbler i fabriker som erbjuder schyssta arbetsvillkor och marknadsmässiga löner. Detta säkerställs genom kontroller utförda av oberoende kontrollkontor.

Certified factories

Certified Factories

De flesta av våra möbler är tillverkade i fabriker som arbetar aktivt med avfallshantering, smart resursanvändning och har nolltolerans för kemikalier eller andra farliga material.

Animal welfare

Animal Welfare

För de mattor och möbler som är tillverkade av ull och läder ser vi till att det i produktion och materialval tas hänsyn till djur och natur.

Biodegradeable

Biodegradeable

Många av våra möbler och inredningsdetaljer är 100% nedbrytbara. I praktiken betyder det att möbeln kan brytas ner av naturen lika enkelt som matrester.