Lilla Bruket

Lilla Bruket

Lilla Bruket er et svensk firma som fokuserer på å lage fantastiske såper til alle typer hjem. Lilla Brukets produkter er svært populære på grunn av den fantastiske lukten og den nydelige følelsen produktene har. Unn deg en luksuriøs detalj til ditt kjøkken eller bad!


Såper fra Lilla Bruket

Såpene fra Lilla Bruket er av høy kvalitet, og produktene vil leve opp til forventningene. Du finner både solide og flytende såper, og de kommer i mange forskjellige fantastiske, herlige dufter. Det er definitivt en du liker der, uansett hva du foretrekker.

40
Duftlys - Svart eik
298 NOK (496 NOK)
2-5 arbeidsdager

Rengjøringsmiddel fra Lilla Bruket

Oppvaskmiddel fra Lilla Bruket nøyer seg ikke bare med lage såper og andre skjønnhetsprodukter, de produserer også forskjellige fantastiske vaskemidler. Dersom du kjøper oppvaskmiddel fra Lilla Bruket, kan du være sikker på at du får et godt oppvaskmiddel med en nydelig duft. Du vil ikke bli skuffet. Dersom du ønsker deg et veldig godt vaskemiddel som også lukter fantastisk, er Lilla Bruket det perfekte merket for deg.


Kjøp Lilla Bruket på nett

Her på Reforma Stockholm tilbyr vi mange produkter fra Lilla Bruket, og vi vil at det skal være enkelt for deg å handle på nett hos oss. Derfor tilbyr vi alltid hurtig levering, god kundeservice og gratis frakt ved alle kjøp over 999 kroner.