House Doctor

House Doctor

Bli kjent med et av våre mest populære merker! Reforma Sthlm er en stolt forhandler av den danske merkevaren House Doctor, som har fokus på moderne skandinavisk design og hvert møbel eller interiørdesign er et kunstverk i seg selv. Enten du velger å oppdatere hjemmet ditt med en ny kul pære, et vakkert rundt speil eller en rekke kule stoler, kan du være sikker på at disse vil skape komfort og en følelse av trend i hjemmet ditt.


House Doctor - Hjemmeinnredning

Hos Reforma Stockholm selger vi alltid de siste nyhetene fra House Doctor. Når du kjøper dine møbler og interør fra House Doctor hos oss, kan du være sikker på at du alltid får raske leveranser og høy kvalitet til markedets beste pris! Du finner alt fra dekorative speil til soverommet, vakre og rimelige tepper til hallen, mange forskjellige lamper og belysning, samt hyller og lagring i denne serien. Eller, hvorfor ikke oppdatere ditt kjøkken eller spisestue med nye stoler og et vakkert spisebord? Nytt for sesongen nå er at vi også har begynt å selge House Doctors porselen, som for eksempel tallerkener, boller, kopper og vaser!

Hook - 'Basic'
79 NOK
6-9 dager
Info Kjøp
Trebenk 'Nadi'
763 NOK
25-28 dager
40
Benk 'Grow' - Betong
3683 NOK (6139 NOK)
2-5 arbeidsdager
Pall 'Kalyan'
734 NOK
14-17 dager
Pall 'Pure Nature'
948 NOK
2-5 arbeidsdager
Mugg 'Berica' -
29 NOK
6-10 hverdager
Vas 'Dot' - Stor
499 NOK
17-20 dager
Planteringslåda 'Molec'
456 NOK
2-5 arbeidsdager
DIY-lampe - huslege
1024 NOK
2-5 arbeidsdager
Benk - Brun 180x36
1954 NOK
2-5 arbeidsdager
Lykta 'Fhia'
145 NOK
2-5 arbeidsdager
Stol 'Habra' - Svart
4684 NOK
2-5 arbeidsdager
Bordslampa 'Diya'
1030 NOK
6-10 hverdager
Puff 'Weave' - Rotting
3219 NOK
6-10 hverdager
Stol 'Habra' - Natur
4684 NOK
6-10 hverdager
1  2  3  4  5  6  7  8  ..11  Neste »  |  Vis alle

House Doctor - Hjemmeinnredning

Er du en moderne og trendfølsom forbruker som ønsker å dekorere hjemmet ditt med stilig skandinavisk design? Da du funnet det rette merket! I sortimentet fra House Doctor finner du alt du trenger til å gi alle typer rom et ekte løft. House Doctor kombinerer eksklusive og tidløse materialer med kult og innovativt design! Utvalget inkluderer merkets populære DIY-lampe, Molecular-serien, sittebenker, speil og tepper. Finn det som passer best til ditt hjem og interiørdesign!


Kjøp House Doctor på nett

Vår høyeste prioritet når du handler House Doctor på Reforma Sthlm er at du får en god og herlig kjøpsopplevelse. Raske leveranser, sikre betalinger og imøtekommende kundeservice er de nøkkelordene som vi er lidenskapelige opptatt av. Dersom du bestiller for over 500 kr, får du også gratis frakt! Kjøp det speilet fra House Doctor som du alltid drømt om, eller lys opp i vintermørket med den trend lampen som alle interiørblogger skriver om. Vi garanterer at det vil gi ditt hjem og ditt interiør et ekte løft!