HK Living

HK Living

Bli kjent med merkevaren HK Living. HK Livings designfilosofi flørter med det beste og mest luksuriøse fra 80-tallet, og kombinerer dette med rent skandinavisk design. Fargerik, uten å være for ekstravagant og lekent, men samtidig smakfullt beskriver denne designfilosofien best. Fra serien til HK Living kan du handle alt fra fantastiske og dekorative lamper, til sofaer, stoler og spisebord som har nøye utvalgte materialer og et gjennomtenkt design. Alle produktene har en moderne vintagestil, uten å miste sin retro-følelse og klassiske design. Rimelig møbler og tilbehør som passer perfekt inn i de fleste hjem, interiørdesign og stiler. Varemerket er et nederlandsk designfirma som designer bærekraftige og brukervennlige møbler med en høy designfaktor.


Sofaer, stoler og spisebord fra HK Living

Myk fløyel, ekte tre og vakkert skinn som kun forbedres gjennom årene, beskriver en stor del av sofaene, sittepuffene, lenestolene og stolene i sortimentet fra HK Living. Rimelige møbler av denne typen kvalitet og design kan du nå raskt og enkelt kjøpe og få levert rett hjem. Ønsker du å oppgradere stuen din med en luksuriøs sofa, eller kjøpe en spisestue med et nytt sett med vakre stoler, garanterer vi at møblene fra HK Living gir personlighet og karakter til din hjemmeinnredning. Kjøp HK Living på nett gjennom Reforma Sthlm, vi tilbyr raske leveranser, bekymringsfri retur og en kundeservice som er tilgjengelig for deg om du trenger det.

Lin servietter 2. - Gul
208 NOK
2-5 arbeidsdager
Stol 'Wire' - Vit
3041 NOK
2-5 arbeidsdager
Dufter - Ren basilikum
519 NOK
2-5 arbeidsdager
Dufter - japansk blomst
518 NOK
2-5 arbeidsdager
Stol 'Rib' - Nature
2994 NOK
2-5 arbeidsdager
Info Kjøp
Stolputer 'Wire' - Grønn 2
577 NOK
2-5 arbeidsdager
Pot 'Metal' - Hvit M
721 NOK
2-5 arbeidsdager
Salongstol - Rotting
5650 NOK
2-5 arbeidsdager
Stolputer 'Wire' - Svart 2
477 NOK
2-5 arbeidsdager
Stolputer 'Wire' - Grønn
477 NOK
2-5 arbeidsdager
Lin servietter 2 - Lys rosa
189 NOK
2-5 arbeidsdager
Lampe 'Wicker' - Svart L
6800 NOK
2-5 arbeidsdager
40
Dufter - Midtsommer Musk
306 NOK (510 NOK)
2-5 arbeidsdager
Sofabord 'Tree' - Nature L
2879 NOK
2-5 arbeidsdager
Stol 'Rib' - Grå
2994 NOK
2-5 arbeidsdager
Info Kjøp
Stol 'Retro Webbing' - Svart
4334 NOK
2-5 arbeidsdager
Sidebord 'T' - Messing
4293 NOK
2-5 arbeidsdager
Sofabord 'Block' - Speil L
3881 NOK
2-5 arbeidsdager
Stol 'Rib' - Svart
2994 NOK
1-3 uker
Info Kjøp
Sidebord 'Pillar' - Svart L
14654 NOK
6-10 hverdager
Soffa 'Retro'
26352 NOK
6-10 hverdager
Benk 'Slatted' - Sand
3776 NOK
6-10 hverdager
Lampe 'Wicker' - Svart M
5149 NOK
6-10 hverdager
1  2  3  4  Neste »  |  Vis alle

HK Living - butikklamper og belysning på nettet

Ser du etter en ny lampe til ditt hjem, eller kanskje litt ekstra belysning for å lyse opp et rom når mørket faller på? Da har du rett funnet rett merke. Lampene og belysningen fra HK Living er møysommelig designet ned til fingerspissene når det kommer til trender og valg av materiale. Designet strekker seg fra den rene skandinaviske stilen, til det mer fargerike og iøynefallende designet som er inspirert av den fjerne Østen. Kjøp klassiske taklamper av glass og metall, som er formet som lekne gyllne palmer. Eller hva med en flott klassisk lanterne, som er håndlaget av lokale kunstnere i Taiwan?

Innredning og dekorasjon fra HK Living på nett

Dekorasjon og interiørdetaljer kan ikke et hjem få nok av. I HK Living's brede utvalg kan du kjøpe alt fra dekorative duftpinner som sprer en herlig duft i et valgfritt rom, til kule statuer og skulpturer i tre. Designet er nyskapende og elegant, noe som skaper en eksklusiv følelse i ditt hjem. Enten du vil oppgradere soverommet, stue, kjøkken eller hall, forsikrer vi deg om at du vil finne noe fra HK Living som du vil handle på nett hos Reforma Stockholm.