HKliving

HKliving

Bli kjent med merkevaren HK Living. HK Livings designfilosofi flørter med det beste og mest luksuriøse fra 80-tallet, og kombinerer dette med stilren skandinavisk design.

Fargerik, uten å være for ekstravagant og lekent, men samtidig smakfullt beskriver denne designfilosofien best. Fra serien til HK Living kan du handle alt fra fantastiske og dekorative lamper, til sofaer, stoler og spisebord som har nøye utvalgte materialer og et gjennomtenkt design. Alle produktene har en moderne vintagestil, uten å miste sin retro-følelse og klassiske design. Rimelig møbler og tilbehør som passer perfekt inn i de fleste hjem, interiørdesign og stiler. Varemerket er et nederlandsk designfirma som designer bærekraftige og brukervennlige møbler med en høy designfaktor.


Sofaer, stoler og spisebord fra HK Living

Myk fløyel og vakkert skinn som kun forbedres gjennom årene, beskriver en stor del av sofaene, sittepuffene, lenestolene og stolene i sortimentet fra HK Living. Rimelige møbler av denne typen kvalitet og design kan du nå raskt og enkelt kjøpe å få levert rett hjem. Ønsker du å oppgradere stuen din med en luksuriøs sofa, eller kjøpe en spisestue med et nytt sett med vakre stoler, garanterer vi at møblene fra HK Living gir personlighet og karakter til din hjemmeinnredning. Kjøp HK Living på nett gjennom Reforma Sthlm, vi tilbyr raske leveranser, bekymringsfri retur og en kundeservice som er tilgjengelig for deg om du trenger det.

Bordlampe 'Triangle' - Hvit M
1062 NOK
2-5 arbeidsdager
20
Skåler 2-pack '70s' - rød / oransje
285 NOK (356 NOK)
2-5 arbeidsdager
20
Stolputer 'Wire' - Terracotta
407 NOK (509 NOK)
2-5 arbeidsdager
Tallerken 'Home Chef Ceramics' - Grå / Grønn
94 NOK
2-5 arbeidsdager
Info Kjøp
Stol 'Wire' - Svart
1871 NOK
2-5 arbeidsdager
RESPONSIBLE
Salongbord - Resirkulert teak
3108 NOK
2-5 arbeidsdager
15
Stolputer 'Wire' - Grønn
286 NOK (336 NOK)
2-5 arbeidsdager
Bordlampe 'Trekant' - Svart
1062 NOK
2-5 arbeidsdager
Kleshenger - Messing
3487 NOK
2-5 arbeidsdager
Dufter - japansk blomst
221 NOK
2-5 arbeidsdager
15
Stol 'Rib' - Grå
2546 NOK (2994 NOK)
2-5 arbeidsdager
Info Kjøp
Sidebord 'T' - Messing
4293 NOK
2-5 arbeidsdager
Sidebord 'Metal' - Hvit L
3964 NOK
2-5 arbeidsdager
Sofabord 'Block' - Marble S
2577 NOK
2-5 arbeidsdager
Salongbord 'Block' - Marble M
2341 NOK
2-5 arbeidsdager
Salongbord 'Pillar' - Svart
2911 NOK
2-5 arbeidsdager
Soffa 'Retro'
26352 NOK
2-5 arbeidsdager
Putetrekk 'Zigzag' - Rosa
531 NOK
2-5 arbeidsdager
15
Stolputer 'Wire' - Grønn 2
368 NOK (433 NOK)
2-5 arbeidsdager
Bordlampe - Palm
7656 NOK
2-5 arbeidsdager
Taklampe 'Cupola' - Vit
2029 NOK
2-5 arbeidsdager
Bordlampe 'Cupola'
4437 NOK
2-5 arbeidsdager
15
Dufter - Midtsommer Musk
441 NOK (519 NOK)
Midlertidig utsolgt
Hagesofa - tre
8545 NOK
9-12 dager
1  2  3  Neste »  |  Vis alle

HK Living

Velkommen til varemerket HK Living. HK Livings designfilosofi flørter med det beste og mest luksuriøse fra 80-tallet i kombinasjon med nedtonet skandinavisk design.


Sofaer, stoler og spisebord fra HK Living.

Färgsprakande, uten å være for ekstravagant og lekent, men samtidig smakfult, beskriver designfilosofien best. Fra sortimentet hos HK Living kan du kjøpe alt fra fantastiske og dekorative lamper til sofaer, stoler og spisebord med nøye utvalgte materialer og gjennomtenkt design. Alle produktene har en moderne årgang uten å miste sin retrofølelse og klassiske design. Rimelige møbler og interiørdetaljer som passer perfekt inn i de fleste hjem og interiørstiler. Merket kommer fra Nederland og de som står bak er et designfirma som skaper bærekraftige og brukervennlige møbler med høy designfaktor. Myk fløyel,og vakkert skinn som bare forbedrer seg gjennom årene. Rimelige møbler med denne typen kvalitet og design, kan du nå raskt og enkelt klikke hjem og få levert på døren.
Enten du ønsker å oppdatere stuen din med en luksuriøs sofa eller spisestuen din med et sett med nye flotte stoler, garanterer vi deg at møblene fra HK Living vil bringe personlighet og karakter til hjemmet ditt. Handle HK Living online via Reforma Sthlm, raske leveranser, smidig retur og en kundeservice som er der for å hjelpe deg hvis du trenger det.

HK Living - Kjøp lamper og belysning online.

Leter du etter en ny lampe til hjemmet ditt eller kanskje litt ekstra belysning for å belyse ethvert rom med når mørket faller? Da har du kommet til rett sted.
Lampene og belysningen fra HK Living er nøye designet med en fingertuppfølelse for trender og materialvalg. Følelsen spenner fra nedstrippet skandinavisk stil til en mer fargerik og iøynefallende følelse inspirert av den fjerne østen. Kjøp klassiske taklamper i glass og metall, lekne bordlamper i form av en gylden palme eller hvorfor ikke en fantastisk klassisk lanterne håndlaget av lokale kunstnere i Taiwan?

Interiør og dekorasjon fra HK Living online.

Dekorasjon og interiørdetaljer er noe et hjem ikke kan få nok av. I HK Livings brede utvalg kan du klikke hjem alt fra dekorative duftpinner som sprer en fantastisk duft i alle rom, til kule statuer og skulpturer i tre. Designen er innovativ og elegant, noe som gir en eksklusivitet til hjemmet ditt. Enten du vil oppdatere soverommet, stuen, kjøkkenet eller gangen, forsikrer vi deg om at du finner noe fra HK Living som du vil handle online på Reforma Sthlm.

Recycled materials

Recycled Materials

22% av de möbler vi sålt under 2020 har varit tillverkade av återvunna material. Vi siktar på att f ördubbla denna siffra under 2021.

Sustainable transport

Sustainable Transport

Ingenting som går att köpa hos oss har transporterats med flyg. Vi fraktar uteslutande med iso14001-certifierade båtar och erbjuder mer hållbara fraktalternativ i kassan.

Buy For Good

Buy for good

För varje order tar Reforma en del av vinsten för att investera i grön el-produktion. Vi har hittills byggt vindkraftverk i Kina och solcellsplarker i Indien.

Locally produced

Locally produced

Under 2020 har Reforma utökat sitt sortiment av möbler och inredning som produceras i Europa. Kortare transport leder till minskade utsläpp.

Sustainable packaging

Sustainable Packaging

Våra ordrar packas i FSC-märkta kartonger och skyddas till största del av återvunnen plast. Vi uppmanar alla våra kunder att återvinna allt emballage som våra artiklar skickats i.

Good working conditions

Good Working Conditions

Vi producerar våra möbler i fabriker som erbjuder schyssta arbetsvillkor och marknadsmässiga löner. Detta säkerställs genom kontroller utförda av oberoende kontrollkontor.

Certified factories

Certified Factories

De flesta av våra möbler är tillverkade i fabriker som arbetar aktivt med avfallshantering, smart resursanvändning och har nolltolerans för kemikalier eller andra farliga material.

Animal welfare

Animal Welfare

För de mattor och möbler som är tillverkade av ull och läder ser vi till att det i produktion och materialval tas hänsyn till djur och natur.

Biodegradeable

Biodegradeable

Många av våra möbler och inredningsdetaljer är 100% nedbrytbara. I praktiken betyder det att möbeln kan brytas ner av naturen lika enkelt som matrester.